Sprog

Sådan identificeres iPhone-modellerne

Få at vide, hvordan du finder frem til din iPhone-model vha. modelnummeret og andre oplysninger.

iPhone 5s

Lanceringsår: 2013
Kapacitet: 16, 32 og 64 GB
Farver: Space grey, sølv og guld

Modelnummer på bagsiden:

• A1533 eller A1457 eller A1530: iPhone 5s (GSM-model)
  • A1533 eller A1453: iPhone 5s (CDMA-model)
  • A1518 eller A1528 eller A1530: iPhone 5s (GSM-model i Kina)

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Hjem indeholder Touch-id. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 5c

Lanceringsår: 2013
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Hvid, blå, lyserød, grøn og gul

Modelnummer på bagsiden:

• A1532 eller A1507 eller A1529: iPhone 5c (GSM-model)
  • A1532 eller A1456: iPhone 5c (CDMA-model)
  • A1516 eller A1526 eller A1529: iPhone 5c (GSM-model i Kina)

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af hård polycarbonat (plast). Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 5

Lanceringsår: 2012
Kapacitet: 16, 32 og 64 GB
Farver: Sort og hvid

Modelnummer på bagsiden:

• A1428: iPhone 5 (GSM-model)
  • A1429: iPhone 5 (GSM- og CDMA-model)
  • A1442: iPhone 5 (CDMA-model, Kina)

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 4s

Lanceringsår: 2011
Kapacitet: 8, 16, 32 og 64 GB
Farver: Sort og hvid

Modelnummer på bagsiden:

• A1431: iPhone 4s (GSM-model, Kina)
  • A1387: iPhone 4s (CDMA-model)
  • A1387: iPhone 4s (GSM-model)

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et mikro-SIM-kort (3FF, "tredje formfaktor").

iPhone 4

Lanceringsår: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Sort og hvid

Modelnummer på bagsiden:

• A1349: iPhone 4 (CDMA-model)
  • A1332: iPhone 4 (GSM-model)

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et mikro-SIM-kort (3FF, "tredje formfaktor"). Der er ikke nogen SIM-kortholder i CDMA-modellen.

iPhone 3GS

Lanceringsår: 2009
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Sort og hvid

Modelnummer på bagsiden:

• A1325 på iPhone 3GS (Kina)
  • A1303 på iPhone 3GS

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden er lige så lys og skinnende blank som Apple-logoet. Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort (2FF, "anden formfaktor"). Serienummeret er trykt på SIM-kortholderen.

iPhone 3G

Lanceringsår: 2008, 2009 (Kina)
Kapacitet: 8 og 16 GB

Modelnummer på bagsiden:

• A1324 på iPhone 3G (Kina)
  • A1241 på iPhone 3G

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden af telefonen er mindre blank end Apple-logoet over det. Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort (2FF, "anden formfaktor"). Serienummeret er trykt på SIM-kortholderen.

iPhone

År for lancering: 2007
Kapacitet: 4, 8 og 16 GB
Modelnummeret på kabinettet er A1203.
Bagsiden af kabinettet er fremstillet af anodiseret aluminium.
Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort (2FF, "anden formfaktor").
Serienummeret er præget på bagsiden.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 29-05-2014