Identificer din iPhone-model

Læs mere om, hvordan du identificerer din iPhone-model ved hjælp af modelnummeret og andre oplysninger.

Find modelnummeret

Læs mere om, hvordan du finder modelnummeret på din iPhone. Find derefter modelnummeret på nedenstående liste.

iPhone 15 Pro Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2023

Kapacitet: 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: sort titanium, hvidt titanium, blåt titanium, naturligt titanium

Modelnumre: A2849 (USA, Puerto Rico), A3105 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A3108 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A3106 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 15 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af titanium med afrundede kanter rundt om rammen. Knappen Handling sidder øverst til venstre, og sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, hovedkamera og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-LED-blitz på bagsiden. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). I bunden er der et USB-C-stik til opladning og overførsel af data.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: sort titanium, hvidt titanium, blåt titanium, naturligt titanium

Modelnumre: A2848 (USA, Puerto Rico), A3101 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A3104 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A3102 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 15 Pro har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af titanium med afrundede kanter rundt om rammen. Knappen Handling sidder øverst til venstre, og sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, hovedkamera og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-LED-blitz på bagsiden. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). I bunden er der et USB-C-stik til opladning og overførsel af data.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 15 Pro.

iPhone 15 Plus

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: sort, blå, grøn, gul, lyserød

Modelnumre: A2847 (USA, Puerto Rico), A3093 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A3096 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A3094 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 15 Plus har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er i farvet glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med afrundede kanter rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer på bagsiden: ultravidvinkel og hovedkamera. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). I bunden er der et USB-C-stik til opladning og overførsel af data.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 15 Plus.

iPhone 15

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: sort, blå, grøn, gul, lyserød

Modelnumre: A2846 (USA, Puerto Rico), A3089 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A3092 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A3090 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 15 har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er i farvet glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med afrundede kanter rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer på bagsiden: ultravidvinkel og hovedkamera. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). I bunden er der et USB-C-stik til opladning og overførsel af data.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 15.

iPhone 14 Pro Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: sølv, guld, space black, deep purple

Modelnumre: A2651 (USA, Puerto Rico), A2893 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A2896 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2895 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2894 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 14 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er i mat premiumglas, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, hovedkamera og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-LED-blitz på bagsiden. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor").

Se de tekniske specifikationer for iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 Pro

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: sølv, guld, space black, deep purple

Modelnumre: A2650 (USA, Puerto Rico), A2889 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A2892 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2891 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2890 (andre lande og områder)

Flere oplysningers: iPhone 14 Pro har en Super Retina XDR-skærm med Dynamic Island og all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er i mat premiumglas, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, hovedkamera og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-LED-blitz på bagsiden. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor").

Se de tekniske specifikationer for iPhone 14 Pro.

iPhone 14 Plus

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: midnat, stjerneskær, (PRODUCT)RED, blå, lilla, gul

Modelnumre: A2632 (USA, Puerto Rico), A2885 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A2888 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2887 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2886 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 14 Plus har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer på bagsiden: ultravidvinkel og hovedkamera. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor").

Se de tekniske specifikationer for iPhone 14 Plus.

iPhone 14

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: midnat, stjerneskær, (PRODUCT)RED, blå, lilla, gul

Modelnumre: A2649 (USA, Puerto Rico), A2881 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saudi-Arabien og De Amerikanske Jomfruøer), A2884 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2883 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2882 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 14 har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer på bagsiden: ultravidvinkel og hovedkamera. I USA er der ingen sim-kortholder. I andre lande eller områder er der en sim-kortholder i venstre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor").

Se de tekniske specifikationer for iPhone 14.

iPhone SE (3. generation)

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2022

Kapacitet: 64 GB, 128 GB, 256 GB

Farver: (PRODUCT)RED, stjerneskær, midnat

Modelnumre: A2595 (USA, Canada, Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer, Guam, Mexico, Saudi-Arabien), A2782 (Japan), A2784 (Rusland, Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan), A2785 (Kina), A2783 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel på bagsiden. Der er en True Tone-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone SE (3. generation).

iPhone 13 Pro Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: grafitgrå, guld, sølv, skyfri blå, alpegrøn

Modelnumre: A2484 (USA), A2641 (Canada, Japan, Mexico, Saudi-Arabien), A2644 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2645 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2643 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 13 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm med ProMotion og all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Farver: grafitgrå, guld, sølv, skyfri blå, alpegrøn

Modelnumre: A2483 (USA), A2636 (Canada, Japan, Mexico, Saudi-Arabien), A2639 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2640 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2638 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 13 Pro har en Super Retina XDR-skærm med ProMotion og all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 13 Pro.

iPhone 13

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: (PRODUCT)RED, stjerneskær, midnat, blå, lyserød, grøn

Modelnumre: A2482 (USA), A2631 (Canada, Japan, Mexico, Saudi-Arabien), A2634 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2635 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2633 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 13 har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,1"1. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer med 12 megapixel på bagsiden: ultravidvinkel og vidvinkel. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 13.

iPhone 13 mini

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Farver: (PRODUCT)RED, stjerneskær, midnat, blå, lyserød, grøn

Modelnumre: A2481 (USA), A2626 (Canada, Japan, Mexico, Saudi-Arabien), A2629 (det kinesiske fastland), A2630 (Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland), A2628 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 13 mini har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 5,4"1. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer med 12 megapixel på bagsiden: ultravidvinkel og vidvinkel. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 13 mini.

iPhone 12 Pro Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2020

Kapacitet: 128, 256, 512 GB

Farver: sølv, grafitgrå, guld, stillehavsblå

Modelnumre: A2342 (USA), A2410 (Canada, Japan), A2412 (det kinesiske fastland, Hongkong, Macao), A2411 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 12 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,7"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone 12 Pro

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2020

Kapacitet: 128, 256, 512 GB

Farver: sølv, grafitgrå, guld, stillehavsblå

Modelnumre: A2341 (USA), A2406 (Canada, Japan), A2408 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A2407 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 12 Pro har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,1"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en LiDAR-scanner på bagsiden. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone 12

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: Sort, hvid, (PRODUCT)RED, grøn, blå, lilla

Modelnumre: A2172 (USA), A2402 (Canada, Japan), A2404 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A2403 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 12 har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,1"1. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer med 12 megapixel på bagsiden: ultravidvinkel og vidvinkel. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone 12 mini

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: Sort, hvid, (PRODUCT)RED, grøn, blå, lilla

Modelnumre: A2176 (USA), A2398 (Canada, Japan), A2400 (Kina, fastlandet), A2399 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 12 mini har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 5,4"1. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium med flad kant rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer med 12 megapixel på bagsiden: ultravidvinkel og vidvinkel. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i venstre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone SE (2. generation)

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: hvid, sort, (PRODUCT)RED

Modelnumre: A2275 (Canada, USA), A2298 (Kina, fastlandet), A2296 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 11 Pro

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2019

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Farver: sølv, space grey, guld, midnatsgrøn

Modelnumre: A2160 (Canada, USA), A2217 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A2215 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 11 Pro har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 5,8"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone 11 Pro Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2019

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Farver: sølv, space grey, guld, midnatsgrøn

Modelnumre: A2161 (Canada, USA), A2220 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A2218 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 11 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm med all screen-design på 6,5"1 Bagsiden er i mat glas med struktur, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er tre 12 megapixel kameraer på bagsiden: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone 11

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2019

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: lilla, grøn, gul, sort, hvid, (PRODUCT)RED

Modelnumre: A2111 (Canada, USA), A2223 (Kina, fastlandet, Hongkong, Macao), A2221 (andre lande og områder)

Flere oplysninger: iPhone 11 har en1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er to kameraer med 12 megapixel på bagsiden: ultravidvinkel og vidvinkel. Der er en True Tone-blitz med dobbelt LED på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone XS

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2018

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Farver: sølv, space grey, guld

Modelnumre: A1920, A2097, A2098 (Japan), A2099, A2100 (Kina, fastlandet)

Flere oplysninger: iPhone XS har en Bagsiden er af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone XS Max

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2018

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Farver: sølv, space grey, guld

Modelnumre: A1921, A2101, A2102 (Japan), A2103, A2104 (Kina, fastlandet)

Flere oplysninger: iPhone XS Max har en Super Retina-skærm med all screen-design på 6,5"1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). 3 IMEI-nummeret er præget ind i sim-kortholderen.

iPhone XR

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2018

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: sort, hvid, blå, gul, koral, (PRODUCT)RED

Modelnumre: A1984, A2105, A2106 (Japan), A2107, A2108 (Kina, fastlandet)

Detaljer: iPhone XR har en1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i SIM-kortholderen.

iPhone X

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2017

Kapacitet: 64 GB,  GB, 256 GB

Farver: sølv, space grey

Modelnumre: A1865, A1901, A1902 (Japan2)

Flere oplysninger: iPhone X har en Super Retina-skærm med all screen-design på 5,8"1 Bagsiden er af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget ind i sim-kortholderen.

iPhone 8

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2017

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: guld, sølv, space grey, (PRODUCT)RED

Modelnumre: A1863, A1905, A1906 (Japan2)

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 8 Plus

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2017

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Farver: guld, sølv, space grey, (PRODUCT)RED

Modelnumre: A1864, A1897, A1898 (Japan2)

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af glas, og der er et bånd af anodiseret aluminium rundt om rammen. Sideknappen sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er et 12 megapixel kamera med vidvinkel- og teleobjektiv på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 7

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2016

Kapacitet: 32, 128, 256 GB

Farver: sort, jetsort, guld, rosaguld, sølv, (PRODUCT)RED

Modelnummer på bagsiden: A1660, A1778, A1779 (Japan4)

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 7 Plus

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2016

Kapacitet: 32, 128, 256 GB

Farver: sort, jetsort, guld, rosaguld, sølv, (PRODUCT)RED

Modelnummer på bagsiden: A1661, A1784, A1785 (Japan4)

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Enheden har en fast Hjem-knap med Touch ID. Der er to 12 megapixel kameraer på bagsiden. Der er en True Tone-quad-LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone SE (1. generation)

Billedtekst mangler

Lanceringsår: 2016

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Farver: space grey, sølv, guld, rosaguld

Modelnummer på bagsiden: A1723, A1662, A1724

Flere oplysninger: Skærmen er på 4" (diagonalt). Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er anodiseret aluminium med matte affasede kanter og et forsænket logo i rustfrit stål. Knappen Vågeblus til/fra er øverst på enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 6s

Lanceringsår: 2015

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Farver: space grey, sølv, guld, rosaguld

Modelnummer på bagsiden: A1633, A1688, A1700

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er anodiseret aluminium med et lasergraveret "S". Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 6s Plus

Lanceringsår: 2015

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Farver: space grey, sølv, guld, rosaguld

Modelnummer på bagsiden: A1634, A1687, A1699

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er anodiseret aluminium med et lasergraveret "S". Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

iPhone 6

Lanceringsår: 2014

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Farver: space grey, sølv, guld

Modelnummer på bagsiden: A1549, A1586, A1589

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 6 Plus

Lanceringsår: 2014

Kapacitet: 16, 64, 128 GB

Farver: space grey, sølv, guld

Modelnummer på bagsiden: A1522, A1524, A1593

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden har afrundede hjørner og er fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 5s

Lanceringsår: 2013

Kapacitet: 16, 32, 64 GB

Farver: space grey, sølv, guld

Modelnummer på bagsiden: A1453, A1457, A1518, A1528,

A1530, A1533

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 5c

Lanceringsår: 2013

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Farver: hvid, blå, lyserød, grøn og gul

Modelnummer på bagsiden: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af hård polykarbonat (plast). Der er en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 5

Lanceringsår: 2012

Kapacitet: 16, 32, 64 GB

Farver: sort og hvid

Modelnummer på bagsiden: A1428, A1429, A1442

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Der er en sim-kortholder i højre side, som er beregnet til et nano-sim-kort (4FF, "fjerde formfaktor"). IMEI-nummeret er præget på bagsiden.

iPhone 4s

Lanceringsår: 2011

Kapacitet: 8, 16, 32, 64 GB

Farver: sort og hvid

Modelnummer på bagsiden: A1431, A1387

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et mikro-sim-kort (3FF, "tredje formfaktor").

iPhone 4

Lanceringsår: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Farver: sort og hvid

Modelnummer på bagsiden: A1349, A1332

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en sim-kortholder i højre side, der er beregnet til et mikro-sim-kort (3FF, "tredje formfaktor"). Der er ikke nogen sim-kortholder i CDMA-modellen.

iPhone 3GS

Lanceringsår: 2009

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Farver: sort og hvid

Modelnummer på bagsiden: A1325, A1303

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden er blankt sølvfarvet ligesom Apple-logoet. Der er en sim-kortholder øverst på telefonen, der er beregnet til et mini-sim-kort (2FF, "anden formfaktor"). Serienummeret er trykt på sim-kortholderen.

iPhone 3G

Lanceringsår: 2008, 2009 (det kinesiske fastland)

Kapacitet: 8, 16 GB

Modelnummer på bagsiden: A1324, A1241

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden er mindre blank end Apple-logoet over den. Der er en sim-kortholder øverst på telefonen, der er beregnet til et mini-sim-kort (2FF, "anden formfaktor"). Serienummeret er trykt på sim-kortholderen.

iPhone

Lanceringsår: 2007

Kapacitet: 4, 8, 16 GB

Modelnummeret på bagsiden er A1203.

Flere oplysninger: Bagsiden af kabinettet er fremstillet af anodiseret aluminium. Der er en sim-kortholder øverst på telefonen, der er beregnet til et mini-sim-kort (2FF, "anden formfaktor"). Serienummeret er præget på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone.

1. The display has rounded corners that follow a beautiful curved design, and these corners are within a standard rectangle. When measured as a standard rectangular shape, the screen is 5.42 inches (iPhone 12 mini), 5.85 inches (iPhone X, iPhone XS, and iPhone 11 Pro), 6.06 inches (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, and iPhone XR), 6.46 inches (iPhone XS Max and iPhone 11 Pro Max), and 6.68 inches (iPhone 12 Pro Max) diagonally. Actual viewable area is less.

2. Models A1902, A1906, and A1898 support LTE bands in Japan.

3. In China mainland, Hong Kong, and Macao, the SIM tray on iPhone XS Max can hold two nano-SIM cards.

4. iPhone 7 and iPhone 7 Plus models sold in Japan—A1779 and A1785—contain FeliCa for payment and transit with Apple Pay.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.