Sådan finder du ud af, om din Intel-baserede Mac har en 32-bit- eller 64-bit-processor

Se, hvordan du finder ud af, om du har en 32-bit eller 64-bit Intel-baseret Mac.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
  1. Vælg Om denne MacApple-menuen () i øverste venstre menulinje, og klik derefter på Mere Info.
  2. Åbn Hardware-sektionen.
  3. Find processornavnet.
  4. Sammenlign oplysninger om processornavn med oplysningerne nedenfor for at finde ud af, om din Mac har en 32-bit- eller 64-bit-processor.
Processornavn 32- eller 64-bit
Intel Core Solo 32-bit
Intel Core Duo 32-bit
Intel Core 2 Duo 64-bit
Intel Quad-Core Xeon 64-bit
Dual-Core Intel Xeon 64-bit
Quad-Core Intel Xeon 64-bit
Core i3 64-bit
Core i5 64-bit
Core i7 64-bit