Sprog

Sådan oprettes en konto til iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store uden et kreditkort

I iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store bruges en og samme Apple-id-konto. Følg nedenstående fremgangsmåde for at oprette et nyt Apple-id til iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store uden at tilknytte et kreditkort.

Skjul alle afsnit | Vis alle afsnit

Hvis du allerede har en Apple ID:

Når du bruger Apple-tjenester som Apple Online Store eller registrerer et produkt online, opretter du en Apple ID. Du kan bruge den samme Apple ID til iTunes, Mac App Store, iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center og flere andre tjenester.

Vi anbefaler, at du kun bruger én Apple ID.

Hvis du har registreret et produkt eller brugt en eller flere Apple-tjenester, kan du finde oplysninger om, hvordan du bruger en eksisterende Apple ID i iTunes Store eller Mac App Store, i denne artikel.

Hvis du endnu ikke har oprettet en Apple ID, kan du i denne artikel få hjælp til at oprette en på en computer via iTunes eller på en iOS-enhed.

Sådan oprettes en konto på en computer

1. Klik på iTunes Store (i venstre side af iTunes-vinduet), og vælg dit land ved at klikke på det relevante flag i nederste højre hjørne af hovedsiden i iTunes Store.
  2. Gå til App Store ved at klikke på App Store på navigationslinjen øverst.

3. Vigtigt! Inden du går videre til næste trin, skal du hente og installere et gratis program. Gå til kolonnen Toplister i højre side af App Store-vinduet for at finde en gratis app. Rul ned, til du kan se listen Gratis apps. Vælg et program ved at trykke på det. Klik derefter på Gratis app under programmets symbol.
    Klik på Gratis app
  4. Klik på Opret Apple ID i lokalmenuen.

Vinduet til oprettelse af en ny konto

5. Du føres derefter til siden "Welcome to the iTunes Store" (Velkommen til iTunes Store). Klik på Continue (Fortsæt).

Skærm med velkomst til iTunes Store

6. Du skal læse og acceptere de vilkår og betingelser, der gælder for iTunes Store. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af "Jeg har læst og accepterer disse betingelser".
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Angiv din e-post-adresse og en adgangskode. Vælg et sikkerhedsspørgsmål, og angiv det tilhørende svar. Angiv derefter din fødselsdato.
  9. Du kan også indtaste en e-post-adresse til brug i nødstilfælde. Dette anbefales, hvis du ofte skifter e-post-adresse.
  10. Klik på Fortsæt, når du er færdig med at indtaste oplysningerne.
  11. Vælg betalingstypen Ingen.
    betalingstype
  12. Fortsæt med at udfylde de obligatoriske felter med navn og adresse.
  13. Der vises nu et skærmbillede, hvor du skal bekræfte din konto. Klik på Done (OK), og se derefter i den e-post med bekræftelse, du modtager fra iTunes Store.
  14. Åbn e-posten, og klik på henvisningen i den for at aktivere din konto.

E-posttekst;

15. Når du klikker på henvisningen, bliver du bedt om at logge på Apple ID-webstedet med kontonavn og adgangskode.
  16. Når du har logget på, kan du se, at din e-post-adresse er forbundet med din Apple ID. Der vises en knap med teksten "Tilbage til Store".
  17. Når du logger på, vises nedenstående skærmbillede. Klik på Begynd at købe ind for at komme videre til startsiden i App Store.

Skærm med kvittering for kontooprettelse

Sådan oprettes en konto på iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn App Store på din enhed.
  2. Find et gratis program i App Store.
  3. Vigtigt! Inden du fortsætter til næste trin, skal du hente og installere det gratis program ved at vælge Gratis og derefter Installer app.

4. Tryk på Gratis

Tryk på Installer app

5. Vælg Opret ny Apple ID.

Opret ny Apple ID

6. Vælg dit land, og tryk på OK.

7. Skærm med valg af land

8. Du skal læse og acceptere de vilkår og betingelser, der gælder for iTunes Store. Tryk på Agree (Jeg accepterer) nederst på siden for at fortsætte.
  9. Angiv din e-post-adresse, og vælg et sikkerhedsspørgsmål. Angiv din fødselsdato og en adgangskode.
  10. Du kan også indtaste en valgfri reserveadresse til e-post. Hvis du ofte skifter e-post-adresse, anbefales det, at du tilføjer en reserveadresse til e-post. Læs mere om reserveadresse til e-post.
  11. Tryk på Næste, når du er færdig med at indtaste oplysningerne.
  12. Vælg None (Ingen) under betalingsmåde.

13. Skærm med betalingsmuligheder

14. Fortsæt med at udfylde de obligatoriske e-post-, adresse- og telefonnummerfelter. Tryk på Next (Næste).
  15. Der vises derefter et skærmbillede, hvor du skal bekræfte din konto. Tryk på OK, og tjek din indbakke for at se efter en e-post-besked med en bekræftelse fra iTunes Store.

16. Skærm med bekræftelse af konto

17. Åbn e-posten, og klik på henvisningen i den for at aktivere din konto.
  18. Når du trykker på henvisningen, åbnes App Store normalt automatisk. Du bliver derefter bedt om at logge ind med dit kontonavn og din adgangskode.

Skærm med login for at bekræfte

19. Vælg Log ind, hvorefter et skærmbillede med en takkemeddelelse vises.

Skærm med bekræftelse

20. Du har nu oprettet en konto og kan gå i gang med iTunes, iBooks og App Store på iPhone, iPad og iPod touch.

Log ind for at bekræfte

Sidst ændret: 29-10-2013