Sprog

Sådan opretter du en iTunes Store-, App Store- eller iBooks Store-konto uden kreditkort eller anden betalingsmetode

Når du bruger dit Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store eller iBooks Store første gang, bliver du bedt om at angive en betalingsmetode, så du kan købe noget i butikken. Benyt denne fremgangsmåde, hvis du ikke vil knytte en betalingsmetode til kontoen.

Du har allerede et Apple-id

Hvis du allerede har oprettet et Apple-id, skal du tilføje en betalingsmetode, når du bruger dette Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store eller iBooks Store første gang. Men du kan også vælge at fjerne betalingsmetoden, når du er logget på butikken. Du bliver ikke bedt om at angive en betalingsmetode igen, før du foretager dit første køb.

Du har ikke har et Apple-id

Apple anbefaler, at du bruger det samme Apple-id til alle funktioner og tjenester fra Apple, der kræver Apple-id. Hvis du ikke har oprettet et Apple-id, skal du benytte denne fremgangsmåde til at oprette et Apple-id og en Store-konto samtidigt uden at tilføje en betalingsmetode.

Mac-computer eller pc

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store ved at klikke på knappen iTunes Store i øverste højre hjørne af vinduet.
  2. Rul ned for at finde landeflaget i nederste højre hjørne af vinduet. Hvis det ikke er flaget for dit land, skal du klikke på flaget og vælge dit land.
  3. Gå til et af afsnittene App Store, Musik, Tv-udsendelser eller Bøger.
    Indhold i iTunes Store
  4. Hent et gratis program eller en gratis sang, video eller bog. Du kan finde gratis emner i højre kolonne ved at klikke på en henvisning, der indeholder ordet "Gratis", f.eks. "Gratis i iTunes" eller "Populære gratis". Når du har fundet et gratis emne, skal du klikke på Gratis under emnets symbol.
    Det gratis program Remote
  5. Når du bliver bedt om at logge på med et Apple-id, skal du klikke på Opret Apple-id.
  6. Følg instruktionerne på skærmen. Når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger, skal du vælge Ingen som betalingsmetode.
    Betalingsmetoder
  7. Når du har indtastet de obligatoriske oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Se her, hvis du ikke modtager e-mailen.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store, iTunes Store eller iBooks Store på iOS-enheden.
  2. Vælg en gratis app, sang, video eller bog.
  3. Tryk på Gratis ud for emnet, og tryk igen for at hente det.
    Det gratis program Remote
  4. Når du bliver bedt om at logge på med et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id.
  5. Følg instruktionerne på skærmen. Når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger, skal du vælge Ingen.
    Betalingsmetode
  6. Når du har indtastet de obligatoriske oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Se her, hvis du ikke har modtaget e-mailen.
Sidst ændret: 28-08-2014