Om sikkerhedsopdatering til QuickTime 7.2 til Windows

I dette dokument beskrives Sikkerhedsopdatering til QuickTime 7.2 til Microsoft Windows.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

Sikkerhedsopdatering til QuickTime 7.2

QuickTime

CVE-id: CVE-2007-4673

Fås til: QuickTime 7.2 på Windows Vista, XP SP2

Effekt: Visning af et skadeligt QTL-arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode.

Beskrivelse: Der findes et problem med kommandoindsættelse i QuickTimes håndtering af URL-adresserer i qtnext-feltet i QTL-arkiver. En hacker kan muligvis forårsage, at et program startes med kontrollerede kommandolinjeargumenter, ved at lokke en bruger til at åbne et specielt udformet QTL-arkiv, hvilket kan føre til kørsel af vilkårlig kode. Denne opdatering løser problemet ved forbedret håndtering af URL-adresser. Problemet berører ikke Mac OS X.

Installeringsoplysninger

Sikkerhedsopdatering til QuickTime 7.2 kan hentes fra applikationen Softwareopdatering eller på Apple-webstedet Overførsler.

Hvis Apple-softwareopdatering ikke allerede kører i Windows, kan du åbne det fra menuen Start under "Alle programmer". Som standard er det installeret på C:\Programmer\Apple Software Update\SoftwareUpdate.exe.

Sådan bekræfter du, at din version af QuickTime er blevet opdateret:

I Windows XP:

Hvis QuickTime-versionen er 7.2.0.245 eller nyere, er sikkerhedsopdateringen blevet anvendt.

• I Windows Stifinder skal du gå til C:\Programmer\QuickTime\QTSystem\QuickTime.qts.

• Højreklik på QuickTime.qts, vælg Egenskaber, og klik derefter på fanen Versioner.

I Windows Vista:

Hvis "Oprettelsesdato" er 21. september 2007 eller senere, er sikkerhedsopdateringen blevet anvendt.

• I Windows Stifinder skal du gå til C:\Programmer\QuickTime\QTSystem\QuickTime.qts.

• Højreklik på QuickTime.qts, vælg Egenskaber, og klik derefter på fanen Generelt.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, er kun til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt producenten for yderligere oplysninger.