Mac mini (medio 2011): Hukommelsesspecifikationer og -opgraderinger

Se, hvilken slags hukommelse der kan bruges til Mac mini (medio 2011).

Mac mini-computere (medio 2011) har to indbyggede hukommelsespladser. Disse pladser kan køre med SO-DIMM-standardmoduler (Small Outline DIMM) af typen PC3-10600 DDR3 204-pin med følgende specifikationer:

• PC3-10600 DDR3

• Uden buffer

• Uden paritet

• 204-pin-modul

• 1333 MHz

Du kan bruge RAM-modulstørrelser på 1, 2 eller 4 GB på hver plads.

DIMM-moduler med følgende egenskaber fungerer ikke på disse Mac mini-modeller:

• Registre eller buffere

• PLL'er

• ECC

• Paritet

• EDO RAM

Yderligere oplysninger

Se, hvordan du opgraderer hukommelsen i Mac mini (medio 2011).