Sådan tilføjer du en e-mailkonto på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan oprette en e-mailkonto i appen Mail på din iOS-enhed på to måder – automatisk eller manuelt. Læs mere om, hvilken måde der er bedst for dig.

Indstil automatisk, hvis du bruger en kendt e-mailudbyder

Hvis du bruger en e-mailudbyder som iCloud, Google, Microsoft Exchange eller Yahoo, kan Mail automatisk indstille din e-mailkonto vha. blot din e-mailadresse og adgangskode. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Mail, og tryk derefter på Konti.

Gå til Indstillinger > Mail for at begynde at indstille din e-mailkonto automatisk på din iPhone.
  2. Tryk på Tilføj konto, og vælg derefter din e-mailudbyder.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.

4. Hvis Næste vises, skal du trykke på Næste og vente, indtil Mail har bekræftet din konto.

5. Hvis Gem vises, skal du trykke på Gem.

Find ud af, hvilken e-mailudbyder på listen der matcher din e-mailkonto

Indstil manuelt, når du vælger Anden for mindre kendte e-mailudbydere

Hvis du har brug for at oprette din e-mailkonto manuelt, skal du kende kontoens e-mailindstillinger. Hvis du ikke kender dem, kan du finde dem Følg derefter disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Mail, og tryk derefter på Konti.

2. Tryk på Tilføj konto, tryk på Andre, og tryk derefter på Tilføj e-mailkonto.

3. Indtast navn, e-mailadresse, adgangskode og en beskrivelse til din konto.

På din iPhone skal du indtaste kontooplysninger manuelt, hvis du forsøger at indstille en konto fra en mindre kendt e-mailudbyder.
  4. Tryk på Næste. Mail forsøger at finde dine e-mailindstillinger og gennemføre indstillingen af kontoen. Hvis Mail finder e-mailindstillingerne, skal du trykke på OK for at gennemføre indstillingen af kontoen.

Hvis Mail ikke kan finde dine kontoindstillinger automatisk

Hvis Mail ikke kan finde dine e-mailindstillinger, skal du indtaste dem manuelt. Tryk på Næste, og følg disse trin:

1. Vælg IMAP eller POP til din nye konto. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, skal du kontakte din e-mailudbyder.

2. Indtast oplysningerne for "Server til indgående post" og "Server til udgående post". Tryk derefter på Næste. Hvis du ikke kender disse oplysninger, kan du slå dem op.

Hvis Mail ikke kan finde dine e-mailkontoindstillinger, kan du indtaste detaljer som værtsnavn manuelt under indstillingen.
  3. Hvis dine e-mailindstillinger er korrekte, skal du trykke på Gem for at afslutte. Hvis e-mailindstillingerne ikke er korrekte, bliver du bedt om at redigere dem.

Hvis du stadig ikke kan oprette din e-mailkonto eller gemme dine e-mailindstillinger, skal du kontakte din e-mailudbyder.

Flere muligheder med Mail

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.