Godkend eller fjern godkendelsen af din computer til køb med dit Apple-id

Læs om, hvordan du godkender din computer til at afspille de køb, du har foretaget med dit Apple-id, fjerner en computers godkendelse, så den ikke længere har adgang til dine køb, og kontrollerer, hvor mange godkendte computere du har.

Vigtige oplysninger om godkendelse af din computer

Sådan godkender eller fjerner du godkendelse af din Mac

Sådan godkender eller fjerner du godkendelsen af din Windows-pc

Vigtige oplysninger om godkendelse af din computer

• Du kan godkende op til fem computere ad gangen til at afspille de køb, du har foretaget med dit Apple-id.

• Hver computer, du godkender, tæller som én godkendelse – også selvom du godkender den samme computer flere gange.

• Hvis du har fem godkendte computere og ønsker at godkende en ny computer, skal du fjerne godkendelsen af en af dine computere.

• Du kan kun godkende en computer, som du har adgang til. Du kan ikke godkende en computer ved hjælp af en anden computer eller en iPhone eller iPad.

• Når du har godkendt din computer i en Apple-app, kan du få adgang til alle køb med dit Apple-id i andre Apple-apps.

• Når du har godkendt din computer, er din computer knyttet til det Apple-id, du bruger til køb. Andre enheder – som iPhone og iPad – tæller ikke med i grænsen for antal godkendte computere. Disse er dog knyttet til det Apple-id, du bruger til køb. Læs om, hvordan du ser dine tilknyttede enheder.

Sådan godkender eller fjerner du godkendelse af din Mac

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen. Vælg Konto på menulinjen, og kontroller, at du er logget ind med dit Apple-id.

2. I menuen Konto skal du vælge Godkendelser > Godkend denne computer eller Fjern godkendelse af denne computer.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?

4. Klik på Godkend eller Fjern godkendelse.

Få vist antallet af godkendte computere

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Vælg Konto > Kontoindstillinger på menulinjen.

3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?

4. Øverst på siden Kontooplysninger kan du ud for Computergodkendelser for at se, hvor mange computere der er godkendt.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til, skal du fjerne godkendelsen af alle dine computere. Godkend derefter hver computer, du har, igen. Du kan kun fjerne godkendelsen af alle computere en gang om året.

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Vælg Konto > Kontoindstillinger.

3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?

4. Øverst på siden med kontooplysninger skal klikke på Fjern godkendelse af alle ud for Computergodkendelser.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Godkend hver computer, du bruger, igen.

Sådan godkender eller fjerner du godkendelse af din Windows-pc

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

3. Klik på Godkend computer eller Fjern godkendelse af computer.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  4. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?

5. Klik på Godkend eller Fjern godkendelse.

Få vist antallet af godkendte computere

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

3. Øverst på siden Kontooplysninger kan du ud for Computergodkendelser for at se, hvor mange computere der er godkendt.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til, skal du fjerne godkendelsen af alle dine computere. Godkend derefter hver computer, du har, igen. Du kan kun fjerne godkendelsen af alle computere en gang om året.

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

3. Øverst på siden med kontooplysninger skal klikke på Fjern godkendelse af alle ud for Computergodkendelser.

4. Godkend hver computer, du bruger, igen.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.