Sprog

iOS: Synkronisering af data med iTunes

Her kan du få at vide, hvordan du synkroniserer data på iOS-enheden med iTunes på computeren via USB eller Wi-Fi.

Bemærk: Du kan også administrere dine data med iCloud.

Indstil synkronisering

Inden du indstiller synkronisering, skal du installere den nyeste version af iTunes. Hvis du vil bruge Wi-Fi-synkronisering, skal du have følgende:

• iTunes 10.5 eller en nyere version
  • iOS 5 eller en nyere versioner

Hver gang du synkroniserer, synkroniseres indholdet mellem iOS-enheden og computeren, så det afspejler nyt, opdateret eller slettet indhold. Du kan altid ændre indstillingerne for synkronisering.

Synkronisering via USB

1. Åbn iTunes.
  2. Slut iOS-enheden til computeren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.
  3. Tryk på enhedsknappen i øverste højre hjørne. Hvis du er i iTunes Store, skal du klikke på knappen Bibliotek først. Hvis enheden ikke vises, skal du muligvis skjule indholdsoversigten. Vælg Oversigt > Skjul indholdsoversigt.
    Enhedsknappen i iTunes
    Nogle faner vises muligvis ikke, hvis du ikke har indhold af den pågældende type i biblioteket. Eksempel: Hvis du ikke har podcasts i biblioteket, vises fanen Podcast ikke.
    Faner i iTunes
  4. Klik på Anvend i nederste højre hjørne af skærmen for at synkronisere.

Synkronisering via Wi-Fi

1. Åbn iTunes.
  2. Slut iOS-enheden til computeren med det medfølgende USB-kabel for at indstille Wi-Fi-synkronisering.
  3. Tryk på enhedsknappen i øverste højre hjørne. Hvis du er i iTunes Store, skal du klikke på knappen Bibliotek først. Hvis enheden ikke vises, skal du vælge Oversigt > Skjul indholdsoversigt.
  4. Vælg "Synkroniser med denne [enhed] via Wi-Fi" på fanen Resume.
    Enhedsskærm i iTunes
  5. Når computeren og iOS-enheden er på det samme netværk, vises iOS-enheden i iTunes, og så kan den synkroniseres. iOS-enheden synkroniseres automatisk, når følgende er opfyldt:
    • iOS-enheden oplades.
    • iTunes er åben på computeren.
    • iOS-enheden og computeren er på samme netværk.
  6. Når iOS-enheden vises i venstre side af i iTunes, kan du vælge indholdsfaner og konfigurere synkroniseringsindstillingerne.
  7. Klik på Anvend eller Synkroniser for at synkronisere iOS-enheden.

Hvis iOS-enheden ikke vises i afsnittet Enheder, eller hvis du ikke kan synkronisere, skal du prøve denne fremgangsmåde.

Du kan synkronisere følgende

• Programmer
  • Lyd – musik, podcasts, lydbøger og iTunes U-materiale
  • Bogmærker1
  • Bøger
  • Kontakter2
  • Kalendere2
  • Film og tv-udsendelser
  • Fotos
  • Noter3
  • Dokumenter (kun arkivdelingsprogrammer)
  • Ringetoner
  1. Hvis du bruger OS X Mavericks v10.9 eller en nyere version, skal du bruge iCloud eller en anden skybaseret tjeneste for at synkronisere denne type data.
  2. Hvis du bruger OS X Mavericks v10.9 til v10.9.2, skal du bruge iCloud eller en anden skybaseret tjeneste for at synkronisere denne type data.
  3. Hvis du bruger OS X Mountain Lion v10.8 eller en nyere version, skal du bruge iCloud eller en anden IMAP-konto til at synkronisere denne type data.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 10-07-2014