GarageBand, Logic: Placering af sløjfer

Når du installerer Apple Loops fra GarageBand, Logic Pro/Express eller en Jam Pack, bemærker du måske, at alle dine sløjfer ikke er placeret det samme sted. Ikke nok med det, sløjfeplaceringerne kan variere fra system til system, afhængigt af den eller de versioner af GarageBand eller Logic, du har installeret.

I GarageBand 2 eller nyere og Logic Pro/Express 7.1 eller nyere gemmes sløjfematerialet på en anden standardplacering end i ældre versioner. Hvis du har en eller flere Jam Packs installeret, gemmer hver pakke også sløjfematerialet på en anden placering.

• GarageBand 1 installerer sløjfemateriale her:

/Bibliotek/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

• Apple Loops til GarageBand-Jam Pack, Jam Pack Remix Tools og Jam Pack Rhythm Section installerer sløjfer i deres egne mapper her:

/Bibliotek/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

• GarageBand 2 eller nyere og Logic Pro/Express 7.1 eller nyere installerer sløjfer her:

/Bibliotek/Audio/Apple Loops/Apple/

• Apple Loops til GarageBand Jam Pack Symphony Orchestra og Jam Pack World Music installerer sløjfer i deres egne mapper her:

/Bibliotek/Audio/Apple Loops/Apple/

Afhængigt af din version af GarageBand eller Logic kan sløjfeplaceringerne variere som følger, hvis du har haft andre versioner installeret på computeren:

Scenarie 1
  • Hvis GarageBand 2 eller nyere eller Logic 7.1 eller nyere er den første version, der er installeret på din computer, gemmes alt GarageBand-sløjfemateriale på standardplaceringen for GarageBand 2 som beskrevet ovenfor.

Scenarie 2

• Hvis GarageBand 1 eller Logic 7.0 er den eneste version, der har været installeret på computeren (der ikke er opgraderet til henholdsvis 2.0 eller nyere eller 7.1 eller nyere), gemmes alt sløjfemateriale på standardplaceringen for GarageBand 1 som beskrevet ovenfor.

Scenarie 3

• Hvis du har opgraderet til GarageBand 2 eller nyere eller Logic 7.1 eller nyere fra en ældre version, installeres alle nye sløjfer i den nyeste version på standardplaceringen for GarageBand 2. Alle andre sløjfer forbliver på standardplaceringen for GarageBand 1. Med andre ord finder installeringsprogrammet den ældste installering og installerer kun det nye indhold til den nye placering, så det gamle indhold ikke flyttes.

Alt Jam Pack-sløjfemateriale installeres altid på standardplaceringen for den enkelte pakke som beskrevet i det ovenstående. Det betyder ikke noget, hvilken version du bruger: Jam Pack-sløjfer finder du altid på deres standardplacering.

Hvis du installerer sløjfer fra en anden producent end Apple, installeres materialet normalt i dets egen mappe med standardplaceringen for den version af GarageBand eller Logic, du bruger. Hvis du med andre ord har installeret sløjfer fra en anden producent end Apple, mens du bruger GarageBand 1, og derefter opgraderer til version 2 eller nyere, finder du normalt disse sløjfer i deres egne mapper her:

• /Bibliotek/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

Men hvis indholdet er blevet installeret efter opgradering til GarageBand 2 eller nyere eller Logic 7.1 eller nyere, finder du normalt sløjferne i deres egne mapper her:

• /Bibliotek/Audio/Apple Loops/Apple/

Alle brugeroprettede sløjfer i GarageBand 2 eller nyere eller Logic 7.1 eller nyere placeres på følgende steder:

• /Bibliotek/Audio/Apple Loops/User Loops
  • ~/Bibliotek/Audio/Apple Loops/User Loops

Bemærk: Tegnet tilde (~) repræsenterer hjemmemappen. Du kommer til denne placering ved at vælge Gå > Gå til mappe i Finder. Skriv ~/Bibliotek/Audio/Apple Loops/User Loops i feltet "Gå til mappen", og klik på knappen .

Om de placeres i mappen Hjem eller på systemstien afhænger af den indstilling, du har angivet for "Mine Apple Loops" i vinduet Sløjfer i GarageBand.