Xserve EFI firmware opdatering 1.0

Systemkrav: Denne opdatering kræver Mac OS X version 10.4.10 eller en nyere version.

Arkivstørrelse: 1,5 MB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle Xserve-brugere og forbedrer ydeevnen og driftsikkerheden i Intel Xeon-processorer med to kerner.

Når firmwaren er installeret på computeren, bliver dens BootROM-version:
XS11.0080.B01

Du kan bruge Systemprofil til at kontrollere, hvilken version af BootROM der er installeret på computeren.

Du færdiggør firmwareopdateringen ved at følge instruktionerne i opdateringsprogrammet (/Programmer/Hjælpeprogrammer/Xserve EFI-firmwareopdatering.app). Opdateringsprogrammet starter automatisk, når installeringsprogrammet lukker.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어