Jos AirPodit eivät lataudu

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos AirPodit eivät lataudu.

Liitäntöjen tarkistaminen

Jos sinulla on AirPodit tai AirPods Pro, varmista, että Lightning–USB-kaapeli on liitetty tiukasti latauskoteloon ja USB-virtalähteeseen. Varmista sitten, että virtalähde on liitetty pistorasiaan asianmukaisesti.

Jos käytät AirPodien tai AirPods Pron kanssa yhteensopivaa laturia, varmista, että johto on liitetty tiukasti laturiin ja sen toinen pää on liitetty asianmukaisesti pistorasiaan.

Jos sinulla on AirPods Maxit, varmista, että USB-C–Lightning-kaapeli on liitetty tiukasti USB-virtalähteeseen. Varmista sitten, että virtalähde on liitetty pistorasiaan asianmukaisesti.

AirPods-kuulokkeiden lataaminen

Jos sinulla on AirPodit tai AirPods Pro, aseta AirPodit latauskoteloon ja sulje kansi. Lataa AirPodeja ja koteloa vähintään 15 minuuttia käyttämällä AirPodien mukana toimitettua kaapelia.

Jos sinulla on AirPods Maxit, lataa niitä vähintään 5 minuuttia käyttäen niiden mukana toimitettua johtoa. Kun et käytä AirPods Maxeja, säilytä niitä Smart Casessa, jolloin ne menevät akkuvirran säästämiseksi erittäin alhaisen virran tilaan.

Jos sinulla on langaton latauskotelo AirPodeja tai AirPods Prota varten ja käytät Qi-yhteensopivaa laturia, aseta kotelo siten, että sen tilavalo on ylöspäin. Tilavalon pitäisi syttyä usean sekunnin ajaksi ja sitten sammua latauksen jatkuessa. Jos valo ei syty, vaihda kotelon asentoa. Jos kotelo ei vieläkään lataudu, yritä latausta kotelon mukana toimitetun johdon avulla.

AirPods-kuulokkeet ja latauskotelot

Latauksen tilan tarkistaminen

Jos sinulla on AirPodit tai AirPods Pro, avaa AirPodit sisältävän kotelon kansi ja pidä koteloa iOS-laitteen lähellä. Jos sinulla on AirPods Maxit, avaa Smart Case ja pidä koteloa iOS-laitteen lähellä. AirPodien alla olevan akkukuvakkeen vieressä pitäisi näkyä latauskuvake.

Jos et vieläkään pysty lataamaan AirPodejasi, ota yhteyttä Apple-tukeen.

AirPods Maxien latauksen tila