Mail Dropin rajoitukset

Mail Dropin avulla voit lähettää iCloudin kautta suuria tiedostoja, kuten videoita, esityksiä ja kuvia. Jos Mail Dropin kautta jakamasi linkit eivät enää toimi, olet ehkä ylittänyt vähintään yhden palvelun rajoituksista.

Mail Dropin avulla voit lähettää enintään 5 Gt:n kokoisia liitteitä. Voit lähettää liitteet suoraan Macin Mail-apista, iPhonen, iPadin tai iPod touchin Mail-apista ja Macissa tai Windows-tietokoneessa osoitteesta iCloud.com/mail. Mail Drop tukee kaikenlaisia tiedostotyyppejä, eivätkä liitteet vie iCloud-tallennustilaasi. Jos viesti liitteineen ylittää internet-palveluntarjoajan asettaman rajan, Mail pyytää lähettämään liitteet Mail Dropilla.

Liitteitä ei mahdollisesti lähetetä Mail Dropin avulla, jos ne ylittävät seuraavat rajoitukset:

Tutustu myös seuraaviin rajoituksiin:

• Mail Drop toimii Maceissa, joissa on OS X Yosemite tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, iPhoneissa, iPadeissa ja iPod toucheissa, joissa on iOS 9.2 tai sitä uudempi iOS-versio, sekä Mac- ja PC-koneissa, joissa on nykyaikainen päivitetty selain. Katso Mail Dropin järjestelmävaatimukset.
  • Kun olet lähettänyt sähköpostiviestin, vastaanottajilla on 30 päivää aikaa ladata Mail Drop -liitteet.
  • Vastaanottajan sähköpostiohjelmassa saattaa olla pienempi viestin kokorajoitus, joka estää liitteen toimittamisen.
  • Liitteen lähettämiseen tai lataamiseen kuluva aika vaihtelee Internet-yhteyden nopeuden ja liitetiedoston koon mukaan.
  • Vastaanottaja ei ehkä pysty käyttämään liitetiedostoa, jos linkkiin kohdistuu liikaa latauksia tai liikennettä.

Lue lisätietoja sähköpostiliitteiden lataamisesta ja avaamisesta