Mac-tietokoneet, joissa on Apple T2 Security ‑siru

Lue, mitkä Mac-tietokoneet sisältävät Apple T2 Security -sirun.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Apple T2 Security -siru on Applen toisen sukupolven Mac-siru. T2-siru tuo Maciin uusia ominaisuuksia, kuten salattu tallennustilaLisätietojasecure boot, parannettu kuvasignaalinkäsittely ja Touch ID -tietojen suojaus. LisätietojaLisätietoja

MacBook Pro -mallit:

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2020, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2020, neljä Thunderbolt 3 -porttia)

• MacBook Pro (16-tuumainen, 2019)

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)

• MacBook Pro (15-tuumainen, 2019)

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, neljä Thunderbolt 3 -porttia)

• MacBook Pro (15-tuumainen, 2018)

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2018, neljä Thunderbolt 3 -porttia)

MacBook Air -mallit:

• MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2020)

• MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2019)

• MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2018)

iMac-mallit:

• iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, 2020)

• iMac Pro

Mac mini -mallit:

• Mac mini (2018)

Mac Pro -mallit:

• Mac Pro (2019)

• Mac Pro (teline, 2019)

Voit myös tarkistaa kohdasta Järjestelmän tiedot, onko Macissa tämä siru:

1. Pidä optionäppäintä painettuna samalla kun valitset Omenavalikko  > Järjestelmän tiedot.

2. Valitse sivupalkista joko Ohjain tai iBridge käytössä olevan macOS-version mukaan.

3. Jos näet Apple T2 -siru -kohdan oikealla, Macissasi on Apple T2 Security -siru.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä