Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller via webstedet med Apple-support.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet om Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apples sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.5

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et uinitialiseret pointerproblem i håndteringen af sporlister. Problemet er løst via forbedret fejlkontrol.

CVE-id

CVE-2014-1243: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), som arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i håndteringen af H.264-kodede filmarkiver. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1244: Tom Gallagher og Paul Bates, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bytebytte uden for grænserne i håndteringen af QuickTime-billedbeskrivelser. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1032: Jason Kratzer, som arbejder med iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et signeringsproblem i håndteringen af 'stsz'-atomer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1245: Tom Gallagher og Paul Bates, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i håndteringen af 'ftab'-atomer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1246: en anonym programmør, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadigelse af hukommelse i håndteringen af 'dref'-atomer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1247: Tom Gallagher og Paul Bates, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i håndteringen af 'ldat'-atomer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1248: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Visning af et skadeligt PSD-billede kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i håndteringen af PSD-billeder. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1249: dragonltx fra Tencent Security Team

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med bytebytte uden for grænserne i håndteringen af 'ttfo'-elementer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1250: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan føre til en uventet programafslutning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i håndteringen af 'clef'-atomer. Problemet er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1251: Aliz Hammond, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.