Sikkerhedsindholdet i Java til OS X 2013-003 og Java-opdatering 15 til Mac OS X v10.6

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i i Java til OS X 2013-003 og Java-opdatering 15 til Mac OS X v10.6.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller via Apples side med supportoverførsler. For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du besøge webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen ''Apple-sikkerhedsopdateringer''.

Java til OS X 2013-003 og Mac OS X v10.6-opdatering 15

• Java

Tilgængelig til Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7 og nyere versioner, OS X Lion Server v10.7 og nyere versioner, OS X Mountain Lion v10.8 og nyere versioner

Effekt: Flere sårbarheder i Java 1.6.0_43

Beskrivelse: Der er flere sårbarheder i Java 1.6.0_43, hvoraf de alvorligste kan medføre, at et Java-miniprogram, som der ikke er tillid til, får lov at køre vilkårlig kode uden for Java-sandkassen. Besøg på et websted med et skadeligt Java-miniprogram kan medføre kørsel af vilkårlig kode med den aktuelle brugers tilladelser. Problemerne løses ved at opdatere til Java-version 1.6.0_45. Yderligere oplysninger kan ses på Javas websted på http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/releasenotes-136954.html

CVE-ID

CVE-2013-1491

CVE-2013-1537

CVE-2013-1540

CVE-2013-1557

CVE-2013-1558

CVE-2013-1563

CVE-2013-1569

CVE-2013-2383

CVE-2013-2384

CVE-2013-2394

CVE-2013-2417

CVE-2013-2419

CVE-2013-2420

CVE-2013-2422

CVE-2013-2424

CVE-2013-2429

CVE-2013-2430

CVE-2013-2432

CVE-2013-2435

CVE-2013-2437

CVE-2013-2440

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.