Sikkerhedsindholdet i i Leopard-sikkerhedsopdatering 2012-003

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Leopard-sikkerhedsopdatering 2012-003.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sikkerhedsopdatering 2012-003

• Internet-tilbehør

Fås til: Mac OS X v10.5 til 10.5.8 Intel

Effekt: Forældede versioner af Adobe Flash Player slås fra

Beskrivelse: Med denne opdatering deaktiveres Adobe Flash Player, hvis det er version 10.1.102.64 eller en ældre version, ved at de tilhørende arkiver flyttes til en ny mappe. Som en del af denne opdatering er det muligt at installere en opdateret version af Flash Player fra Adobes websted.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.