Log ind med dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenester, og som får alle dine enheder til at arbejde problemfrit sammen. Når du er logget ind, kan du bruge App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV+ og mere.

Vil du bruge Log ind med Apple i apps eller på websteder fra andre producenter? Læs mere om, hvordan du bruger Log ind med Apple

Log ind på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Log ind på din [enhed].

3. Vælg en måde at logge ind på:

I iPhone-indstillinger kan du logge ind manuelt med dit Apple-id eller bruge en anden Apple-enhed.
    • Brug en anden Apple-enhed (kun iPhone og iPad): Hvis du har en iPad eller en anden iPhone, der er logget ind med dit Apple-id, skal du sørge for, at enheden er i nærheden, og følge vejledningen på begge enheder for at gennemføre login.*

• Log ind manuelt: Indtast dit Apple-id (eller en e-mailadresse eller et telefonnummer, som du bruger med Apple-tjenester) og din adgangskode. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den sekscifrede bekræftelseskode, der er sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer for at gennemføre login.

Når du er logget ind med dit Apple-id, kan du finde de e-mailadresser og telefonnumre, som du kan bruge til at logge ind med, samt tilføje yderligere e-mailadresser og telefonnumre: Indstillinger > dit navn > Login og sikkerhed.

Hvis du allerede er logget ind på den iPhone, der er pardannet med dit Apple Watch, logges du automatisk på dette Apple-id på dit ur. Læs mere om, hvordan du indstiller og logger ind på dit Apple Watch.

* For at logge ind med en anden Apple-enhed, skal Bluetooth være slået til på begge enheder, og begge enheder skal have kompatibel software. Hvis du ikke kan se muligheden for at bruge en anden Apple-enhed, eller hvis den ikke fungerer, skal du opdatere til den nyeste version af iOS eller iPadOS på begge enheder.

Log ind på Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. I tidligere versioner af macOS skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Log ind med dit Apple-id i indholdsoversigten. I tidligere versioner af macOS skal du klikke på Log ind.

Log ind med dit Apple-id på Mac
  3. Indtast dit Apple-id (eller en e-mailadresse eller et telefonnummer, som du bruger med Apple-tjenester) og din adgangskode.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer, for at gennemføre login.

Når du er logget ind med dit Apple-id, kan du finde de e-mailadresser og telefonnumre, som du kan bruge til at logge ind med, samt tilføje yderligere e-mailadresser og telefonnumre: Systemindstillinger > dit navn > Login og sikkerhed.

Log ind på Apple TV

1. Hvis du vil åbne Kontrolcenter, skal du trykke på TV-knappen TV-knappen på Siri Remote eller Apple TV Remote og holde den nede.

2. Vælg Tilføj bruger, og følg vejledningen på skærmen.

Læs mere om nogle af de tjenester, du kan bruge med dit Apple-id på Apple TV

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du muligvis indtaste en bekræftelseskode sammen med din adgangskode. Læs mere om, hvordan du får en bekræftelseskode sendt til din godkendte enhed eller dit godkendte telefonnummer.

Log ind på nettet

Brug dit Apple-id til at logge ind på Apple-websteder.

• iCloud.com – Brug iCloud hvor som helst, ved at logge ind på iCloud.com med dit Apple-id.

• Apple-konto – Administrer dit Apple-id ved at logge ind på appleid.apple.com med dit Apple-id.

Hvis du allerede er logget ind på din enhed med dit Apple-id, og din enhed har Touch ID eller Face ID, kan du bruge det til at logge ind på iCloud.com eller appleid.apple.com.

Du kan muligvis også logge ind på ethvert Apple-websted ved hjælp af en loginnøgle. Indtast dit Apple-id (eller en e-mailadresse eller et telefonnummer, som du bruger med Apple-tjenester), og vælg derefter "Log ind med loginnøgle" på loginskærmen. Følg vejledningen på skærmen for at bruge din iPhone eller iPad til at logge ind med en loginnøgle.

Hvis du vil logge ind med en loginnøgle, skal du bruge en understøttet webbrowser, have Bluetooth aktiveret på din iPhone eller iPad og den enhed, du browser på, samt have iCloud-nøglering aktiveret på din iPhone eller iPad.

Log ind på apps og andre enheder

Du kan bruge dit Apple-id til at logge på Apple-tjenester som Apple Music og Apple TV-appen på nogle enheder fra andre producenter.

Afhængigt af din enhed skal du muligvis bruge en app-specifik adgangskode.

Log ind for at bruge Apple Music, Apple TV-appen med mere på dine andre enheder

Du skal logge ind på Apple Music på Android eller logge ind på appen Apple Music eller Apple TV-appen på din Windows-pc, dit smart-tv, din spillekonsol eller streamingenhed.

På din Windows-pc kan du også logge ind på iTunes til Windows for at købe film og tv-udsendelser.

Log ind for at bruge iCloud på dine andre enheder

På din Windows-pc kan du indstille og logge ind på iCloud til Windows for at få adgang til fotos, dokumenter og meget mere.

Du kan også logge ind på iCloud.com fra din browser. Læs mere om, hvilke iCloud.com-funktioner, der er tilgængelige på din enhed.

Brug Log ind med Apple i apps og på websteder fra andre producenter

Hvis du ser knappen Log ind med Apple, på en deltagende app eller et deltagende websted fra andre producenter, betyder det, at du kan bruge dit eksisterende Apple-id til hurtigt at oprette en konto og logge ind.

Læs mere om, hvordan du logger ind med Apple

Når du logger på App Store og andre medietjenester første gang, skal du muligvis tilføje et kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Du kan ikke logge på App Store og andre medietjenester med mere end ét Apple-id ad gangen eller opdatere det indhold, som du har købt, med et andet Apple-id. Afhængigt af hvordan du oprettede dit Apple-id, vil du muligvis blive bedt om at opgradere til tofaktorgodkendelse på en kvalificeret enhed eller gennemføre kontoopsætning på internettet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.