Sikkerhedsindholdet i Safari 9.0.3

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 9.0.3.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Læs mere om Apple-produktsikkerhed på webstedet om Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 9.0.3

• WebKit

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.3

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2016-1723 : Apple

CVE-2016-1724 : Apple

CVE-2016-1725 : Apple

CVE-2016-1726 : Apple

CVE-2016-1727 : Apple

• WebKit CSS

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.3

Effekt: Websteder vil muligvis kunne se, om brugeren har besøgt et bestemt link

Beskrivelse: Der var et problem i behandlingen af CSS-vælgeren "a:visited button", når højden på det indeholdende element skulle valideres. Dette er løst via forbedret godkendelse.

CVE-ID

CVE-2016-1728 : en anonym programmør koordineret via Joe Vennix

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.