Hvad er Familiedeling?

Med Familiedeling kan du og op til fem andre familiemedlemmer dele adgangen til fantastiske Apple-tjenester som iCloud+, Apple Music, Apple TV+, Apple Fitness+, Apple News+ og Apple Arcade. Din gruppe kan også dele køb, der er foretaget i iTunes, Apple Books og App Store. I kan endda hjælpe hinanden med at finde jeres mistede enheder.

Fem smilende familiemedlemmer vises med symboler for iCloud, Fotos, Apple TV+ og andre Apple-produkter og -tjenester.

Del abonnementer, køb, iCloud+ og meget mere

En voksen i din husstand – familiearrangøren – inviterer alle familiemedlemmer. Når familiemedlemmer tilmelder sig, får de øjeblikkelig adgang til gruppens abonnementer og indhold, der kan deles. Alle familiemedlemmer bruger sin egen konto, så alles oplevelse forbliver personlig og privat.

Indstil Familiedeling

Del Apple-abonnementer

Fra musik, tv og film til nyheder, spil og træning – Apple-abonnementer har noget for enhver smag. Og med iCloud+ kan du dele lagerplads og funktioner som Privat datatrafik med iCloud, Skjul min e-mailadresse og understøttelse af Sikker HomeKit-video med din familie.

Når du bruger Familiedeling, kan hele din familie dele adgang til de samme Apple-abonnementer. Med Apple One kan du betale for det hele til en lav månedlig pris. Du kan også dele visse andre abonnementer, som du tilmelder dig i apps fra App Store.

Læs om, hvordan du føjer familiemedlemmer til dit abonnement

Del køb fra App Store og mere

Når du indstiller købsdeling, får alle i familien adgang til de apps, den musik og de film, tv-udsendelser og bøger, som familiemedlemmer køber. Indholdet vises automatisk på siden Købt i App Store, iTunes Store, Apple Books eller Apple TV-appen. Nogle emner kan ikke deles.

Slå deling af køb til

Familiemedlemmernes personlige arkiver og indstillinger forbliver private

Når en familie deler iCloud+, kan medlemmerne ikke se hinandens fotos, arkiver eller dokumenter. Og når en familie deler andre abonnementer, f.eks. Apple Music, Apple Fitness+ eller Apple TV+, kan det enkelte familiemedlem kun se sine egne indstillinger og anbefalinger – ikke de andre familiemedlemmers.

Er der indkøb, du ikke vil dele? Du kan skjule individuelle emner.

Hvis der er børn i din familie

Med nogle få enkle trin kan forældre eller værger oprette Apple-id'er til børn i deres familie, der er under 13 år*. Med sit eget Apple-id kan et barn bruge sin egen konto på sin egen enhed – og endda selv købe emner. Men med de integrerede funktioner til børnesikring kan en forælder eller en værge nemt oprette en konto med adgang til alderssvarende indhold, indstillinger for Skærmtid og meget mere.

Opret et Apple-id til dit barn

Godkend, hvad børn køber eller downloader

Hvis du vil se og godkende, hvad børn downloader, skal du indstille Spørg før køb. Når et barn beder om at købe apps, film eller andet indhold, sendes en notifikation til familiearrangøren, som kan godkende eller afvise direkte fra sin enhed.

Indstil Spørg før køb

Børn kan bruge Apple Cash

Med Apple Cash for familien kan dit barn eller din teenager sende eller modtage penge i Beskeder og Wallet og foretage køb med Apple Pay. Forældre kan indstille lommepenge ved hjælp af tilbagevendende indbetalinger eller sende penge direkte til børn. Forældre kan også se og begrænse børns forbrug. Familiemedlemmer under 18 år kan også deltage i Apple Card for familien.

Indstil Apple Cash for familien

Begræns, hvor meget tid børn bruger på deres enheder

Med Skærmtid kan du holde øje med, hvor meget tid dine børn bruger i apps, på at besøge websteder og generelt på deres enheder. Gennemgå dine børns aktivitetsrapporter, og indstil tidsgrænser for specifikke apps direkte fra din egen enhed. Du kan også udpege et andet familiemedlem som forælder/værge, så I begge kan følge med, når det gælder børnene, og hvordan de bruger deres enheder.

Indstil Skærmtid for dit barn

Børn kan holde forbindelsen med et Apple Watch

Indstil et Apple Watch til et skolebarn, der ikke har sin egen iPhone. Børn kan bruge deres Apple Watch til telefonopkald, at sende beskeder og dele deres lokalitet med dig. Forældre kan indstille Skoletid for at sikre, at børnene ikke bliver forstyrret af uret, mens de er i skole.

Indstil et barns Apple Watch

Indstil hurtigt en ny enhed for et barn

Hvis din enhed og dit barns nye enhed begge er opdateret til iOS 16 eller nyere eller iPadOS 16 eller nyere, kan du bruge Hurtig start til automatisk at indstille en ny enhed for dit barn med dine foretrukne indstillinger for børnesikring.

Indstil et barns enhed med Hurtig start

Del lokaliteter, og find enheder

Alle i familiegruppen kan dele deres lokalitet med resten af familien. Du kan desuden hjælpe andre familiemedlemmer med at finde deres enheder, hvis de ikke kan finde dem.

Hold styr på de andre

Med Familiedeling kan du bruge appen Find til automatisk at dele din lokalitet med din familie. Hvis de andre ikke skal kunne se, hvor du er, kan du midlertidigt stoppe med at dele din lokalitet.

Kom i gang med at dele din lokalitet

Find en mistet enhed

Dine familiemedlemmers enheder vises i appen Find. Derfor er det nemmere end nogensinde før at spore en mistet eller stjålet iPhone, iPad, Mac eller et Apple Watch.

Find en mistet enhed eller genstand