Sådan indløses gavekort og indholdskoder i iTunes

Følg nedenstående fremgangsmåde for at indløse gavekort og indholdskoder i iTunes.

iTunes Store-gavekort og -indholdskoder kan indløses i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Hvis du allerede har et Apple-id, som du bruger i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store, kan du indløse gavekortet uden brug af et kreditkort. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en konto uden kreditkort eller anden betalingsmetode.

Indløsning af en kode

Vælg, hvor du vil indløse koden:

<Symbol for opdateret iOS, iTunes-symbol>

Indløsning af en kode på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, App Store eller iBooks Store på enheden.
  2. Rul ned til bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs. Derefter skal du logge ind med dit Apple-id.
    Indløs – iOS
  3. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt".
    I nogle lande kan du indløse gavekort vha. det indbyggede kamera.
    Manuel indtastning – iOS
  4. Indtast indholdskoden, og tryk på Indløs. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X.
    Manuel indtastning – iOS
  5. Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen for at kunne se den nye saldo.
    Saldoopdatering – iOS
    Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af indholdet.
    Indløsning af indholdskode udført – iOS

Indløsning af en kode i iTunes på en Mac-computer eller pc, Mac App Store eller iBooks Store

1. Du skal åbne følgende, afhængigt af hvor koden skal indløses:
    • iTunes og derefter iTunes Store. Kontroller, om du har den nyeste version af iTunes installeret på computeren.
    • Mac App Store.
    • iBooks, derefter iBooks Store.
  2. Klik på Butik > Log ind for at logge på med dit Apple-id. Her kan du få noget at vide om visning af menuer i Windows 7 og 8.
  3. Klik på Indløs under afsnittet Henvisninger i højre side.
    Henvisning til Indløs – Mac/pc
  4. Indtast gavekortet eller indholdskoden, og tryk på Enter.
    Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X. I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
    Manuel indtastning – Mac/pc
  5. Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen for at kunne se den nye saldo.
    Saldoopdatering – Mac/pc
    Hvis du har indløst en indholdskode, starter overførslen af indholdet, programmet eller bogen.
    Indløsning af indholdskode udført – Mac/pc

Muligheder for hjælp

Se her, hvad du skal gøre, hvis der opstår problemer med at indløse en kode eller et kort:

Se nedenfor, hvis du har et spørgsmål om betaling eller køb:

• Saldoen kan muligvis ikke bruges, hvis der vises en meddelelse om, at saldoen aktuelt ikke kan bruges. Prøv igen senere.
  • Du kan bruge saldoen til at købe emner, indtil saldoen er 0. Her kan du se, hvor meget der står på kontoen.
  • På iTunes-kontoen kan du på samme tid have gavecertifikater, forudbetalte kort, månedlige tilskud og saldo til gratis sange. Se her, hvordan betaling foregår
  • Du skal bruge et kreditkort for at kunne købe en iTunes-gave på internettet.
  • Indeståendet gælder kun for din konto. Hvis du bruger Familiedeling, kan andre familiemedlemmer ikke foretage køb med din kredit.
Sidst ændret: