Arkiver og gi navn til regneark i Numbers på Mac

Første gangen du arkiverer et regneark, må du gi det et navn og angi hvor du vil arkivere det – for eksempel på skrivebordet eller i en mappe. Når det er gjort, vil Numbers arkivere regnearket automatisk mens du arbeider. Du kan når som helst endre navnet på et regneark eller lage et duplikat av det med et annet navn.

Arkiver og gi navn til et nytt regneark

1. Klikk hvor som helst i regnearkvinduet for å gjøre det aktivt, og velg deretter Arkiv > Arkiver (fra Arkiv-menyen øverst på skjermen).

2. Skriv inn et navn i Arkiver som-feltet, og skriv deretter inn en eller flere etiketter (valgfritt).

Arkiver som-dialogruten.
  3. Klikk på Hvor-lokalmenyen, og velg en ny plassering.

• Hvis du vil at regnearket skal vises på alle enhetene dine som er konfigurert med iCloud Drive, arkiverer du regnearket i Numbers-mappen i iCloud Drive. (Hvis du vil se dette alternativet, må iCloud Drive være konfigurert på Macen.)

• Hvis du vil opprette en ny mappe for regnearket, klikker du på Hvor-lokalmenyen og velger Annet og klikker deretter på Ny mappe nederst i dialogruten. Skriv inn et navn for mappen, og klikk på Opprett.

4. Klikk på Arkiver.

Gi et regneark et nytt navn

• Klikk på navnet til regnearket øverst i Numbers-vinduet, og skriv et nytt navn.

Klikk utenfor dialogruten for å ignorere den.

Arkiver en kopi av et regneark

1. Når regnearket er åpent, holder du nede Tilvalg-tasten på tastaturet og velger Arkiv > Arkiver som (fra Arkiv-menyen på toppen av skjermen).

2. Skriv inn et navn for kopien, og trykk på returtasten.

Kopien arkiveres på samme sted som originalen. Du kan endre hvor kopien skal arkiveres eller sende kopien til noen.

Hvis du vil arkivere en kopi av et regneark i et annet format (for eksempel Microsoft Excel, PDF eller Numbers ‘09), lager du en kopi av regnearket i det formatet. Hvis du vil vite hvordan, kan du lese Eksporter til andre filformater i Numbers på Mac.