Auktoriserade Apple-servicepartner och oberoende serviceställen

Verifiera att din leverantör har tillgång till äkta delar och reparationsresurser från Apple.

Ange leverantörens namn.
Välj land/region. Välj ett giltigt värde för land/region.
Välj din ort. Välj en giltig ort.
resultat hittades
Auktoriserad Apple-servicepartner Oberoende serviceställe Schemalägg service genom Apple Besök webbplats

Din sökning gav inga matchningar.

Auktoriserad Apple-servicepartner

Auktoriserade Apple-servicepartner erbjuder Apple-certifierad reparationsservice för Apple-produkter inom och utanför garantin. Teknikerna hos alla auktoriserade Apple-servicepartner får Apple-utbildning och de använder enbart äkta delar, verktyg, diagnostik och resurser från Apple. Reparationerna stöds av Apple.

Program för oberoende serviceställen

Oberoende serviceställen är företag som erbjuder reparationsservice utanför garantin för iPhone-enheter och Mac-datorer. Dessa företag har tillgång till Apples äkta delar, verktyg, utbildning, diagnostik och resurser för att utföra olika typer av reparationer av iPhone-enheter och Mac-datorer när garantin inte gäller, som byte av bildskärm och batteri på iPhone-enheter och byte av moderkort och grafikkort på Mac-datorer. Leverantörer kan utfärda egna garantier.