Titta på filmer

Läs om videoinnehåll i 4K och få hjälp med dina filmköp och hyrfilmer.

Använda Apple TV App

Titta på dina favoritprogram och filmer på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Plus: Hitta innehåll att strömma och dina köp och hyrobjekt i iTunes Store.

Hämta och titta på filmer

Hyr övrigt videoinnehåll

Har du frågor? Fråga alla.

Medlemmarna i Apples supportforum kan hjälpa till med att besvara din fråga. Eller så kan du söka efter det bästa svaret om någon redan har ställt frågan.

Läs mer

Här kommer fler resurser som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din tv och dina filmer.