iPhone-skärmreparation

Vi byter spruckna skärmar mot en avgift. En oavsiktlig skada omfattas inte av Apples garanti.

Hur får jag en iPhone-skärmreparation?

Boka ett möte

Schemalägg ett besök

Boka tid hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller Apple Store

Kontakta Apple-supporten

Kontakta oss

Tala med en Apple-supportrådgivare

Hur mycket kostar det?

Använd verktyget ”Få en uppskattning” för att se de möjliga kostnaderna om du får service direkt från Apple. Priserna som visas här gäller endast skärmreparation. Om din iPhone behöver mer service får du betala ytterligare kostnader.

Använder du en annan servicepartner kan denna partner bestämma sina egna avgifter, så be om en uppskattning. Får du service under AppleCare+ är avgiften per fall densamma oavsett vilken servicepartner du använder.

Se andra servicekostnader för iPhone

Alla kostnader anges i svenska kronor och inkluderar moms. En fraktavgift tillkommer om vi behöver skicka din iPhone. Vi inspekterar din produkt när vi får den och bekräftar serviceavgifterna.

AppleCare+

Har du AppleCare+?

Ditt land eller din region erbjuder AppleCare+ för den här produkten. Skärmreparation (framsida) är berättigat till rätt till service mot en avgift genom att använda ett fall av oavsiktlig skada som du får via din AppleCare+-plan.

Läs mer om AppleCare+ i Sverige

Garanti

Apples begränsade garanti täcker din iPhone och de Apple-tillbehör som medföljer i din förpackning till din produkt mot tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte dem. Apple-tillbehör som köps separat omfattas av Apples begränsade garanti för tillbehör. Detta inkluderar adaptrar, extra kablar, trådlösa laddare och etuin.

Vår garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Beroende på problemet kan du även täckas av AppleCare+. Villkor gäller, inklusive avgifter. Tillgängliga funktioner och alternativ kan variera beroende på landet.

Om din situation inte omfattas betalar du en avgift. Om problemet med din iPhone inte berättigar till service kan du behöva betala hela byteskostnaden.

Kontrollera status på din rätt till service

Läs Apples begränsade garanti

Kontrollera konsumentköplagar i ditt land eller din region

Garanti

Vi garanterar vår service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar, eller den tid du har kvar av Apples garanti eller AppleCare, beroende på vilket som är längst. Detta gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Bytesutrustning som tillhandahåller som en del av reparations- eller bytestjänsten kan innehålla nya eller tidigare använda originaldelar från Apple som har testats och som uppfyller Apples funktionskrav.

Läs Apples reparationsvillkor

Läs Apples integritetspolicy