Det här är iPhone X

Med iPhone X är ansiktet ditt lösenord, dina bilder blir fantastiska och du kommer åt allt genom att svepa.

Ansiktet är lösenordet

Face ID gör det säkert att låsa upp iPhone X, autentisera köp, logga in på appar och mer med ett ögonkast.

Ta dig fram genom att svepa

Använd gester på iPhone X till att snabbt navigera, göra flera saker samtidigt, justera inställningar och komma åt sådant du gör ofta.

Få utlopp för din kreativa sida

Med iPhone X får du perfekta bilder med Porträttbelysning, kan berätta en historia med animerade effekter eller till och med förvandla dig själv till en talande enhörning.

Vänta, det finns mer