Batteriservice för iPhone

Vi kan byta ut ditt iPhone-batteri, mot en serviceavgift. Vår garanti täcker inte slitage på batterier genom normal användning. Din iPhone är berättigad till ett batteribyte utan extra kostnad om du har AppleCare+ och produktens batteri håller mindre än 80 procent av sin ursprungliga kapacitet.

Hur kan jag få batteriservice för min iPhone?

Boka ett besök

Boka ett besök

Boka tid hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller Apple Store

Kontakta Apple-supporten

Kontakta oss

Tala med en Apple-supportrådgivare

Hur mycket kostar det?

Använd vårt verktyg ”Få en uppskattning” för att granska potentiella kostnader. Dessa serviceavgifter gäller om du får service från en Apple Store. Andra servicepartner kan bestämma sina egna avgifter, så be dem om en uppskattning.

Vi inspekterar din produkt när vi får den och bekräftar serviceavgifterna. Om din iPhone har andra skador som försvårar bytet av batteriet, till exempel en sprucken skärm, måste det felet åtgärdas innan batteriet byts ut. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Se andra iPhone-servicekostnader

Alla kostnader anges i svenska kronor och inkluderar moms. En fraktavgift tillkommer om vi behöver skicka din iPhone.

AppleCare+

Har du AppleCare+?

Ditt land eller region erbjuder AppleCare+ för den här produkten.

Din produkt är berättigad till ett batteribyte utan extra kostnad om du har AppleCare+ och produktens batteri har mindre än 80 % av sin ursprungliga kapacitet.

Läs mer om AppleCare+ i Sverige

Garanti

Apples begränsade garanti täcker din iPhone och de Apple-tillbehör som medföljer i din förpackning till din produkt mot tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte dem. Apple-tillbehör som köps separat omfattas av Apples begränsade garanti för tillbehör. Detta inkluderar adaptrar, extra kablar, trådlösa laddare och etuin.

Vår garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Beroende på problemet kan du även täckas av AppleCare+. Villkor gäller, inklusive avgifter. Tillgängliga funktioner och alternativ kan variera beroende på landet eller regionen.

Om din situation inte omfattas betalar du en avgift. Om problemet med din iPod inte berättigar till service kan du behöva betala hela byteskostnaden.

Garanti

Vi garanterar vår service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar, eller den tid du har kvar av Apples garanti eller AppleCare, beroende på vilket som är längst. Detta gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Bytesutrustning som Apple tillhandahåller som en del av reparations- eller bytestjänsten kan innehålla nya eller tidigare använda äkta Apple-delar som har testats och som uppfyller Apples funktionskrav.