Service och reparation av iPad

Reparation och service för iPad

Hur kan jag få service för min iPad?

Boka ett möte

Schemalägg ett besök

Boka tid hos en auktoriserad Apple-servicepartner

Skicka in för reparation

Se till att skicka din produkt direkt till Apple

Kontakta Apple-supporten

Kontakta oss

Tala med en Apple-supportrådgivare

Utvalda tjänster

Batteriservice

Vi kan ge service på batteriet i din iPad eller Apple Pencil mot en serviceavgift. Vår garanti täcker inte slitage på batterier genom normal användning. Vi testar din iPad för att se om den har problem med batteriet eller andra strömproblem.

Din produkt är berättigad till ett batteribyte utan extra kostnad om du har AppleCare+ och produktens batteri har mindre än 80 % av sin ursprungliga kapacitet.

Skärmskada

Skärmskada

Om din iPad har skärmskada kan vi utföra service mot en avgift. En oavsiktlig skada omfattas inte av Apples garanti.

Skärmskada omfattas av rätt till service för oavsiktlig skada vid normal användning med din AppleCare+-plan.

Hur mycket kostar det?

Använd verktyget ”Få en uppskattning” för att se de möjliga kostnaderna om du får service direkt från Apple. Använder du en annan servicepartner kan denna partner bestämma sina egna avgifter, så be om en uppskattning. Får du service under AppleCare+ är avgiften per fall densamma oavsett vilken servicepartner du använder.

Hårdvaruservice är kanske inte längre tillgängligt för vissa äldre produkter.

Se utrangerade och äldre produkter

Alla kostnader anges i svenska kronor och inkluderar moms. En fraktavgift tillkommer om vi behöver skicka din iPad. Vi inspekterar din produkt när vi får den och bekräftar serviceavgifterna.

AppleCare+

Har du AppleCare+?

Ditt land eller din region erbjuder AppleCare+ för den här produkten. AppleCare+ inkluderar rätt till batteriservice för din iPad eller Apple Pencil, vilket innebär att ditt batteri kan bytas ut utan kostnad om vi testar din produkt och dess batteri behåller mindre än 80 % av sin ursprungliga kapacitet.

AppleCare+ ger även skydd för oavsiktlig skada från hantering av iPad, Apple Pencil eller Smart Keyboard och en självrisk tas ut vid varje fall. Dina förmåner i AppleCare+ omfattar även expressbytesservice.

Läs mer om AppleCare+ i Sverige

Läs mer om Expressbytesservice

Garanti

Apples begränsade garanti täcker din iPad och tillbehör från Apple som följer med i lådan med din produkt mot tillverkningsproblem under ett år från det datum du köpte dem. Apple-tillbehör som köps separat omfattas av Apples begränsade garanti för tillbehör. Det omfattar Apple Pencil, extra kablar, trådlösa laddare eller Smart Keyboards.

Vår garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Beroende på problemet kan du även täckas av AppleCare+. Villkor gäller, inklusive avgifter. Tillgängliga funktioner och alternativ kan variera beroende på landet.

Om din situation inte omfattas betalar du en avgift. Om problemet med din iPad inte berättigar till service kan du behöva betala hela byteskostnaden.

Kontrollera din status för rätt till service

Läs Apples begränsade garanti

Kontrollera konsumentköplagar i ditt land eller din region

Garanti

Vi garanterar vår service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar, eller den tid du har kvar av Apples garanti eller AppleCare, beroende på vilket som är längst. Detta gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Bytesutrustning som tillhandahåller som en del av reparations- eller bytestjänsten kan innehålla nya eller tidigare använda originaldelar från Apple som har testats och som uppfyller Apples funktionskrav.

Läs Apples reparationsvillkor

Läs Apples integritetspolicy