Hämta tv-program och filmer som du har köpt igen

Läs om hur du hämtar tv-program eller filmer som du har köpt i Apple TV-appen igen.

Så här hämtar du tv-program och filmer igen på din iPhone, eller iPad

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Tryck på fliken Bibliotek.

3. Tryck på den film eller det program som du vill hämta igen. Om du använder Familjedelning trycker du på en familjemedlems namn för att hämta hens köp.

4. Tryck på knappen Hämta knappen Hämta.

Ser du inte filmen eller tv-programmet som du köpte?

Så här hämtar du tv-program och filmer igen på din Mac

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Klicka på Filmer eller TV-program under fliken Bibliotek. Om du använder Familjedelning klickar du på Familjedelning och väljer sedan en familjemedlems namn för att hämta hens köp.

3. Håll pekaren över en film eller ett tv-program och klicka sedan på knappen Hämta knappen Hämta.

Ser du inte filmen eller tv-programmet som du köpte?

Så här hämtar du tv-program och filmer igen på din PC

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Klicka på fliken BibliotekNo alt supplied for Image och klicka sedan på Filmer eller Tv-program.

3. Håll pekaren över en film eller ett tv-program och klicka sedan på knappen MerNo alt supplied for Image.

4. Klicka på Hämta.

Ser du inte filmen eller tv-programmet som du köpte?

Så här hämtar du tv-program och filmer igen på Apple TV och andra enheter

Du kan inte hämta filmer och tv-program på Apple TV, smart-tv-apparater och andra enheter för streaming med Apple TV-appen. Du kan streama filmer och tv-program som du har köpt. Du behöver bara öppna appen Apple TV och gå till ditt bibliotek.

Ser du inte filmen eller tv-programmet som du köpte?

Så här hämtar du filmer och tv-program från Apple TV+ eller Apple TV-kanaler

Tv-program och filmer som ingår i dina Apple TV-kanaler eller din prenumeration på Apple TV+ visas inte i din lista över köp.

Läs mer om hur du hämtar filmer och tv-program från Apple TV+ och Apple TV-kanaler.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.