Hämta böcker och ljudböcker igen

Om du vill hitta de böcker och ljudböcker som du tidigare har köpt i Apple Books följer du de här stegen för att hämta dem på nytt till din enhet.

Så här hämtar du böcker eller ljudböcker igen på en iPhone

1. Öppna appen Böcker och tryck sedan på Läser nu längst ned på skärmen.

2. Tryck på inloggningsknappenIngen bildtext för denna bild eller din bild högst upp till höger på skärmen.

3. Tryck på Böcker eller Ljudböcker under Mina köp.

4. Om du använder Familjedelning kan du trycka på olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.

5. Tryck på Inte på denna [enhet] och sedan på Alla böcker eller Alla ljudböcker.

6. Leta reda på appen eller ljudboken som du vill hämta och tryck sedan på hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild. Hittar du inte varan du köpte?

Så här hämtar du böcker eller ljudböcker igen på en iPad eller Mac

1. Öppna Apple Books.

2. Välj Logga in eller ditt namn i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

3. Välj Böcker eller Ljudböcker under Mina köp.

4. Välj Inte på den här [enheten] för att se köpt innehåll som inte finns på din enhet.

5. Välj Alla böcker eller Alla ljudböcker för att filtrera dina resultat.

6. Leta reda på appen eller ljudboken som du vill hämta och välj sedan hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild. Hittar du inte varan du köpte?

Så här hämtar du ljudböcker igen i iTunes för Windows

1. Öppna iTunes.

2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret.

3. Om du använder Familjedelning visas Familjens inköp istället för Köpt.

4. Välj Ljudböcker.

5. Leta reda på ljudboken som du vill hämta igen.

6. Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.

7. Klicka på hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild för ljudboken. Hittar du inte varan du köpte?