Hämta musik igen

Läs om hur du hämtar musik du har köpt från iTunes Store på nytt.

Hämta musik på nytt i iTunes Store-appen på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen iTunes Store.

• På din iPhone: Längst ned på skärmen trycker du på knappen MerMer och trycker på Köpt.

• På din iPad: Tryck på Köpt.

2. Tryck på Musik. Om du använder Familjedelning trycker du på en familjemedlems namn för att se musiken som familjemedlemmen har köpt.

3. Leta reda på den musik som du vill hämta igen och tryck på den.

4. Tryck på knappen Hämtaknappen Hämta bredvid en låt eller ett album. Om du inte ser hämtningsknappen finns låten eller albumet redan i appen Apple Music.

Ser du inte den musik du har köpt?

Hämta musik igen från iTunes Store i appen Apple Music på din Mac

Innan du kan hämta musik du har köpt från iTunes Store på nytt måste du auktorisera din Mac-dator med hjälp av ditt Apple‑ID.

1. Öppna appen Apple Music.

2. Välj Konto > Köpt i menyraden överst på skärmen. Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.

3. Leta reda på musiken som du vill hämta igen. Om du använder Familjedelning väljer du en familjemedlems namn bredvid Köpt för att se vad personen har köpt.

4. Klicka på knappen Hämtaknappen Hämta bredvid en låt eller ett album. Om du inte ser hämtningsknappen finns låten eller albumet redan i appen Apple Music.

Ser du inte den musik du har köpt?

Hämta musik på nytt från iTunes Store på din dator

Innan du kan hämta musik du har köpt från iTunes Store på nytt måste du auktorisera din dator med hjälp av ditt Apple‑ID.

Så här hämtar du musik på nytt i appen Apple Music för Windows

1. Öppna appen Apple Music.

2. Längst ned i sidofältet klickar du på ditt namn.

3. Klicka på Köpt. Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.

4. Leta reda på musiken som du vill hämta igen. Om du använder Familjedelning väljer du en familjemedlems namn bredvid Köpt för att se vad personen har köpt.

5. Klicka på knappen Hämtaknappen Hämta bredvid en låt eller ett album. Om du inte ser hämtningsknappen finns låten eller albumet redan i appen Apple Music.

Ser du inte den musik du har köpt?

Så här hämtar du musik på nytt i appen iTunes för Windows

1. Öppna iTunes.

2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret. Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.

3. Välj Musik från menyn i övre vänstra hörnet av iTunes-fönstret.

4. Leta reda på musiken som du vill hämta igen. Om du använder Familjedelning väljer du en familjemedlems namn bredvid Köpt för att se vad personen har köpt.

5. Klicka på knappen Hämtaknappen Hämta bredvid en låt eller ett album. Om du inte ser hämtningsknappen finns låten eller albumet redan i iTunes.

Ser du inte den musik du har köpt?

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.