Om du inte kan lägga till resekort till din iPhone eller Apple Watch i Fastlandskina

Lägg till resekort för Fastlandskina på iPhone eller Apple Watch och använd Expressresor med Apple Pay.

Försök att lägga till ett resekort

Se om du kan lägga till kollektivtrafikkortet i Apple Pay efter varje steg:**

1. Uppdatera till den senaste iOS-versionen eller den senaste watchOS-versionen.

2. Kontrollera att du har en bra internetanslutning.

3. Kontrollera att du är inloggad på iCloud med ditt Apple-ID.

4. Starta om din iPhone eller Apple Watch.

Resekort i Plånbok-appen kan inte överföras till ett annat Apple-ID.

Försöka att lägga till ett resekort i Plånbok

Om du vill skapa ett nytt resekort

Om du ser en bock och det står Klar men du inte ser resekortet i Plånbok:

1. I appen Plånbok trycker du på knappen Lägg tillIngen bildtext för denna bild.

2. Tryck på Resekort.

3. Tryck på resekortet som visar det datum då du försökte köpa kortet.

4. Tryck på Nästa.

Om resekortet ändå inte visas i Plånbok kontaktar du kortutfärdaren för att få hjälp och anger transaktions-ID:t.

**Kontrollera med kortutgivaren för information om vilka resekort som du kan använda med Apple Pay.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.