Se var du kan använda Apple Pay

Du kan använda Apple Pay i butiker, appar, på webben i Safari, i kollektivtrafiken i vissa länder och regioner samt i Meddela Apple.1, 2

I butiker

Du kan använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.3 Du kan också söka efter Apple Pay i Kartor för att se butiker i närheten där du kan betala med Apple Pay.

Symboler för Apple Pay och kontaktfria kort

I Fastlandskina kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.

Symboler för Apple Pay, Union Pay och China T-Union

I Japan kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.

I USA kan du använda Apple Pay med familj och vänner för att skicka och ta emot pengar. Och du kan betala till deltagande företag i Meddela Apple på din iPhone, iPad eller iPod touch.

I appar och på webben i Safari

Använd Apple Pay överallt där du ser den här knappen eller om Apple Pay anges som en betalningsmetod. Du ser kanske även Donera med Apple Pay eller Köp med Apple Pay.

Apple Pay-symbol

1. Handlaren måste godta Apple Pay och måste dessutom godta din korttyp och ditt betalningsnätverk.
  2. I Fastlandskina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.
  3. Vissa butiker har den här symbolen på sina kortläsare och säljterminaler, men de kanske inte har konfigurerats för att godkänna kontaktfri betalning med till exempel Apple Pay. Om du inte kan använda Apple Pay i en butik som visar symbolen för kontaktfri betalning kan du meddela oss om det.