Ställa in din ersättningsenhet eller ditt laddningsetui

När du får din ersättningsenhet följer du dessa steg för att använda dina AirPods igen.

inställningsknapp på laddningsetuiet för dina AirPods

Ställa in dina AirPods eller ditt laddningsetui

1. Sätt båda AirPods i laddningsetuiet.
  2. Anslut etuiet till ström, stäng locket och vänta i 20 minuter.
  3. Öppna locket och kontrollera statuslampan. Den bör blinka gult.
  4. Tryck och håll ned inställningsknappen på etuiets baksida i 15 sekunder tills statuslampan blinkar vitt.
  5. Gå till hemskärmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  6. Öppna etuiet med dina AirPods inuti och håll det bredvid din iPhone, iPad eller iPod touch. En inställningsanimering visas på skärmen.
  7. Tryck på Anslut och sedan på Klar.