Hämta iCloud för Windows

Med iCloud för Windows kan du komma åt dina foton, videor, e-post, kalender, filer och annan viktig information på din Windows-dator.

Lär dig mer om alla olika funktioner som du kan använda med iCloud för Windows. Vissa funktioner kräver den senaste versionen av Windows 10 eller senare.

iCloud för Windows stöder inte Hanterade Apple-ID:n.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.