Uppdatera till den senaste versionen av iTunes

Läs mer om hur du får den senaste versionen av iTunes till din Mac eller PC.

Om du har installerat iTunes på din dator väljer du den enhet som ska uppdateras till den senaste versionen.

Om du inte har iTunes installerat på datorn hämtar du den senaste versionen på Apples webbplats eller hämtar den från Microsoft Store (Windows 10).

Om du har en Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på Uppdateringar högst upp i App Store-fönstret.
  3. Om det finns några uppdateringar för macOS eller iTunes tillgängliga klickar du på Installera.

Om du har en PC

Det finns olika sätt att uppdatera beroende på vilken version av iTunes du har.

Om du hämtade iTunes från Apples webbplats

1. Öppna iTunes.
  2. Från menyraden överst i iTunes-fönstret väljer du Hjälp > Leta efter uppdateringar.
  3. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Om Leta efter uppdateringar inte är ett alternativ i Hjälp-menyn hämtade du iTunes från Microsoft Store.

Om du hämtade iTunes från Microsoft Store

iTunes-versioner från Microsoft Store uppdateras automatiskt när nya versioner kommer ut.

Du kan också leta efter uppdateringar via Microsoft Store.

Läs mer

Läs om hur du uppdaterar iOS-mjukvaran på iPhone, iPad eller iPod touch.

Läs om hur du hämtar mjukvaruuppdateringar till din Mac-dator.

Om du inte uppmanas att installera en ny version av iTunes har du redan den senaste versionen som ditt operativsystem har stöd för. En del funktioner eller enheter kan kräva en nyare version av iTunes än systemet stöder. Systemkraven anges på hämtningssidan för iTunes.

Funktioner i iTunes kan variera beroende på land och region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Publiceringsdatum:Mon May 07 22:49:33 GMT 2018