Röstmemon-fönstret visar inspelningsknappen längst ned till vänster.

Spela in med ett enda klick

Med Röstmemon på datorn kan du enkelt spela in möten, föreläsningar, låtidéer och mycket annat. Klicka bara på Spela in.

Så här skapar du en inspelning

En inspelning redigeras i Röstmemon-fönstret.

Finjustera inspelningar

Oavsett om du har spelat in med din Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch är det enkelt att redigera inspelningen på din Mac.

Så här redigerar du en inspelning

Utforska Röstmemon Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.