Apple TV-appens hemskärm.

Här hittar du TV+, MLS Season Pass med mera

Apple TV-appen samlar allt du vill titta på och är det enda stället där du hittar originalinnehåll som filmer och TV-program samt Friday Night Baseball från Apple TV+ liksom alla Major League Soccer-matcher med MLS Season Pass.

Lär känna Apple TV-appen

Utforska Apple TV-appen Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Abonnemang krävs för Apple TV+ (inkluderar Friday Night Baseball) och MLS Season Pass. MLS Season Pass och Friday Night Baseball kräver den senaste versionen av Apple TV-appen på din enhet. Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner eller på alla strömningsenheter.