Apple TV-appfönstret visar Hem.

Här finns Apple TV+, MLS Season Pass med mera

Apple TV-appen samlar allt du vill titta på och är det enda stället där du hittar originalinnehåll som filmer, TV-program och Friday Night Baseball från Apple TV+ liksom alla Major League Soccer-matcher med MLS Season Pass.

Hur du tittar på TV på datorn

Apple TV-appfönstret visar Apple TV+.

Logga in och börja titta nu

Använd ditt Apple‑ID till att logga in. Du kan köpa eller hyra filmer och komma åt tidigare köpta eller hyrda filmer. Du kan också abonnera på Apple TV+, MLS Season Pass, Apple TV-kanaler med mera.

Hur du loggar in på ditt konto

SharePlay på en Mac visas med Apple TV-appen och ett pågående FaceTime-samtal.

Titta tillsammans

Med SharePlay kan du titta på filmer eller program tillsammans med vem som helst och var som helst.

Titta tillsammans med SharePlay i Apple TV-appen

Utforska Apple TV-appen Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning överst på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Abonnemang krävs för Apple TV+ och MLS Season Pass. Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner.