Kontrollcenter

Kontrollcenter ger snabb tillgång till användbara reglage, som Wi‑Fi, AirDrop, ljud, bildskärmar och fokus, från en och samma plats i menyraden så att du enkelt kan ändra inställningarna efter behov. Kontrollcenter visar också en orange punkt bredvid dess symbol för att visa när appar använder en mikrofon på datorn och vilka appar som använder den.

Klicka på Kontrollcenter i menyraden för att öppna Kontrollcenter på datorn. Anpassa Kontrollcenter genom att välja Apple-menyn  > Systeminställningar och sedan klicka på Dock och menyrad .