Navigera

Navigera till och markera ett objekt på Apple TV genom att göra något av följande:

• Siri Remote (andra generationen): Tryck uppåt, nedåt, vänster eller höger på klickplattans ring, eller svep uppåt, nedåt, åt vänster eller åt höger på klickplattan.

Illustration på att svepa och trycka på fjärrkontrollens klickplatta
  • Siri Remote (första generationen): Svep uppåt, nedåt, åt vänster eller åt höger på tryckområdet.

Illustration på att svepa på Illustration på tryckområdet

En markerad app eller innehållsobjekt visas lite större på skärmen.

Markerad app på hemskärmen