Öppna sidofältet

Använd fjärrkontrollen i Apple TV-appen Apple TV till att göra något av följande när sidofältsindikatorn visas i det övre vänstra hörnet på skärmen:

• Siri Remote (andra generationen eller senare): Tryck ned tillbakaknappen eller tryck upptill eller till vänster på klickplatteringen eller svep uppåt eller åt vänster på klickplattan.

• Siri Remote (första generationen): Tryck ned tillbakaknappen eller tryck eller svep uppåt eller åt vänster på tryckområdet.

Obs! Om du har navigerat åt höger tidigare kanske du måste trycka eller svepa flera gånger.