Aktivt

En paketstatus som indikerar att en paketfil är klar för verifiering eller leverans, eller att ett paket har verifierats men inte levererats än. Jämför Levererat.

Obs! Paketfiler för vilka verifiering eller leverans misslyckats ligger kvar i listan Aktivt. Om du vill ta bort en paketfil från listan Aktivt väljer du Ta bort från Transporter från knappen alternativmenyknapp för det paket som du vill ta bort.