kodningsföretag

Den entitet som tillhandahåller tjänster för kodning, leverans och metadataförberedelser åt andra. Kodningsföretag kan leverera innehåll direkt till App Store, Apple Music, Apple TV-appen, Apple Books och iTunes Store, och andra användare kan skriva avtal med dem om att använda deras tjänster. Kodningsföretag har inte något avtalsförhållande med Apple. Ett kodningsföretag och en leverantör kan vara samma företag. Jämför leverantör.