Spardialogrutan med menyn Filformat nedtill.

Konvertera dokument med formaterad text till andra format

Med Textredigerare kan du öppna och redigera dokument med formaterad text som har skapats i andra ordbehandlingsappar, till exempel Microsoft Word och OpenOffice. Du kan även spara dokumenten i ett annat format så att de går att öppna i andra appar.

Så här öppnar, redigerar och konverterar du dokument

En HTML-fil i kodredigeringsläge.

Skapa och redigera HTML-dokument

Du behöver ingen specialapp för att skriva eller redigera HTML-kod. Använd bara Textredigerare. Du kan visa HTML-dokument som de skulle se ut i en webbläsare eller använda Textredigerare som en kodredigerare.

Så här skapar eller redigerar du HTML-kod

En bild med ett hjärta som har ritats med märkningsverktygen.

Anteckna på bilder

Du kan skriva eller rita på bilder i textfilerna med hjälp av verktygen i märkningsverktygsfältet.

Så här antecknar du på bilder

Utforska Textredigerare Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.