Aktier Användarhandbok

för macOS Mojave

Ett Aktier-fönster som visar visningslistan till vänster, ett diagram längst upp till höger och nyhetsrubriker längst ned till höger.

Följ marknaden

Anpassa din visningslista – listan över aktiesymboler i sidofältet – för att visa de aktier som du vill visa regelbundet.

Så här lägger du till aktier i visningslistan

Ett Aktier-fönster som visar ett diagram med information som går två år tillbaka i tiden för en aktiesymbol.

Se diagram med historisk information

Färggranna, interaktiva diagram som visar historisk information för varierande tidrymder.

Så här ändrar du diagramvisning

Ett Aktier-fönster som visar en nyhetsartikel.

Håll dig informerad om affärsnyheter

I Aktier får du de senaste affärsnyheterna.

Så här läser och delar du affärsnyheter

Anm: Apple News är inte tillgängligt i alla regioner.

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Aktier.