Logga in med ditt Apple‑ID

Apple-ID är det konto du använder för tillgång till Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store med mera.

Första gången du installerar Shazam på en iPhone eller iPad säkerhetskopieras dina identifierade låtar automatiskt till iCloud. Låtarna är tillgängliga på alla dina Apple-enheter där du är inloggad med ditt Apple‑ID.

1. Öppna Inställningar på iPhone eller iPad och tryck sedan på Logga in på [enhet].

Obs! Om du redan är inloggad visas inte det här alternativet och du kan hoppa över detta.

2. Ange ditt Apple-ID och lösenord och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

Om du inte har något Apple-ID läser du Apple Support-artikeln Så här skapar du ett nytt Apple-ID. Om du vill veta hur du loggar in på andra enheter läser du Apple Support-artikeln Logga in med ditt Apple-ID.