Ställa in Siri på en Mac

1. Välj Apple-menyn Apple menu  > Systeminställningar på datorn och klicka sedan på Siri och Spotlight i sidofältet.

2. Slå på Fråga Siri (om det inte redan är på).

Du måste vara ansluten till internet när du vill använda Siri.

3. Slå på Lyssna efter ”Hej Siri” och följ sedan anvisningarna på skärmen.

4. Välj eventuella ytterligare Safari-inställningar och stäng sedan inställningarna.

Mer information finns i Använda Siri på datorn i macOS Användarhandbok.