Dynamic Island

På iPhone 14 Pro och senare visas notiser och aktuella pågående aktiviteter – t.ex. en Shazam-låtidentifiering, ett röstmemo som spelas in eller färdbeskrivningar från Kartor – överst på hemskärmen eller överst i den aktiva appen.

Medan Shazam identifierar musik visas mikrofonsymbolen i Dynamic Island. Du kan trycka på Dynamic Island om du vill växla mellan Shazam-appen och andra aktiviteter.

Shazam spelar inte in och lagrar inte det ljud som appen upptäcker. Se Shazam & Privacy och Apples integritetspolicy.