Hämta Apple Music Classical-appen

Du kan installera Apple Music Classical på valfri iPhone med iOS 15.4 eller senare, iPad med iPadOS 15.4 eller senare eller valfri Android-enhet med Android 9.0 (Pie) eller senare.

Innan du kan lyssna på musik i Apple Music Classical måste du abonnera på Apple Music.

• På iPhone eller iPad: Öppna App Store och sök efter ”Apple Music Classical”. Tryck på Hämta och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

• På Android: Öppna Google Play-affären, sök efter ”Apple Music Classical”, tryck på Installera och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

Om knappen Öppna visas istället för knappen Hämta har du redan hämtat appen.

Obs! App Store är inte tillgänglig i alla länder eller regioner. Se Apple Support-artikeln Tillgång till Apple-medietjänster.