Lägga till Musikigenkänning i Kontrollcenter i macOS

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar på en Mac med macOS Sonoma 14.2 eller senare och klicka sedan på Kontrollcenter i sidofältet.

2. Rulla till Musikigenkänning och slå på Visa i Kontrollcenter.

Shazams reglage för musikigenkänning läggs till i Kontrollcenter.

Obs! Du kan också slå på Visa i menyraden om du vill lägga till reglage för Musikigenkänning i menyraden.

Se Använda Kontrollcenter på datorn i macOS Användarhandbok.